passito pantesco |
[26. Jan 2009|12:07] |
|
|
|
Comments: |
man šķiet, ja tu pabrauktu zemāk - tur uz kalabriju, apūliju vai to pašu sicīliju, tad itālijas sakarā vairs nebūtu tik skeptisks
Kā, tur taisa garšīgākas picas? :DDD Katrā gadījumā, Rimini "Frutti di mare" bija vnk neaizmirstamas, es tagad zināšu, no kā piesargāties. :D Gan jau kaut kad saņemšoss un aizbraukšu vēlreiz, varbūt ne riktīgais laiks bija. katrā gadījumā, Grieķija vai Horvātija man patika labāk, tak katram jau sava simpātija. vislabāk man un sievai patika Paduja un Florence, arī Venēcija bija interesanta.
ne florencē, ne venēcijā vispār nejēdz cept picas, ja vien netrāpās kāds neapoles izceļotājs. bet tā - vienīgā vieta ir neapole, nu un romā arī ir sava picu savdabība, kas vēl ir apsverama.
nu ļaudis tur ir jaukāki, vide cilvēcīgāka, lielāks kīno un teijāters.
Ā-ā, man jau tā likās, ka diez vai tempramentīgie dienvdnieki visu mūžu pārtiek no tik negaršīgas paikas... :DDD
ak tad redz kādas pieticīgas domas tu līdz šim esi domājis par itāliešu virtuvi. nuuuuuuuuuuuu, aiaiai. :D pica tak tāds nieka uzkožamais vien ir, kad nav laika vai vēlēšanās ēst kā pieklājas.
:DDD Vēl itāļi pārtiek no spagetti, ravioli da tortellīni. ko mēs tur vēl krogos ēdām, esmu veiksmīgi piemirsis. :DDD | |