špeizes |
[12. Dec 2008|16:51] |
man te tāds jautājums - tīri starp citu (kas eventuāli varētu būt saraustīts ziņojums, ka tibra pārplūdusi) - kā jūs derīgi izmantotu vienu burciņu čatnija? es to reiz iegādājos castroni koloniju delikatešu veikalā par godu savām atmiņām par maura pēdējo nopūtu, un tā nu man tā stāv skapītī (jo rušdi, šķiet, neaprakstīja, kā čatnijs patērējams. un ja aprakstīja, tad man tās grāmatas nav. man to izlasīšanai aizdeva slavenais latviešu mākslinieks KS, kura uzvārds pa daļai līdzīgs rakstnieka vārdam. šis fakts pat ar mājieniem bija aprādīts veltījumā krāmats iekšējā vākā).
pie vistas cepeša viņu kādā nebūt statusā var dot klāt?
lūk, mūsu virtuvē šobrī šeptē cilvēks ar austroķīnas un vēl visvisādu pieredzi ēdiena pagatavošanā. telefōniski noinstruēju viņu, kurus vīnus no mana dainuskapja lai ievieto ledusskapī (tas būs jau aprakstītais 14 grādīgais sicīliešu chardonney), un paši tagad izlaidīsim līkumu pēc benzīna un lēcām. rīt varbūt slēposim beidzot. (ciba ir zaudējusi pēdējās dienās savu izteikto nozīmīgumu vispārējā dienaskārtībā. varbūt es pat atvainojos.) |
|
|
Comments: |
Pastāsti, lūdzu, par sniegu un slēpošanu un vižņiem kupenās, lūdzu.
šorīt tur spīd saule. romā arī spīd. mūsu barbari aizbrauca uz pompeju. mēs palikām izgulēties. tfu..
| |