Feb. 25th, 2011 @ 07:26 pm mans šīsdienas wtf:

Es vēl puslīdz varu saprast, ja mednieki šauj suņus, kas pa mežu blandās, jo trenkā meža zvērus. Pieņemsim, ka tā ir ok. Bet to, kā var vakar pazust kuce [kurai kucēni, tāpēc tālu no mājas nekur neiet] un šodien, ejot uz pastkastīti, gabaliņu no mājas atrast viņu ar caurumu vēderā un beigtu, nē, sorry džeki, to es vairs nesaprotu. Un tas nav mežā, tas ir starp lauku mājām, kas viena no otras nav nemaz tik tālu, pāris simts metri. Tas ir privātīpašumā. Tas, pie velna, ir mazs, takša lieluma suns, kurš gribēdams nevienu meža zvēru nespēs nomedīt. Tas ir, jā, wtf tas ir un es nesaprotu, kas, man rīt ar savējo, ejot staigāt, jāpaņem plakāts 'nešaut!' un jātur suns metru garā pavadiņā, jo tur ir kāds debīliķis ar stroķi, kurš visticamāk saucas 'mednieks'? Es jau tā viņus kā sugu neciešu, arī bez tā.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: February 25th, 2011 - 08:16 pm
(Puksts)
Drausmīgi patiesībā. Ja pa tavu pagalmu staigā kaut kāds pervelis ar stroķi...
Lai sunītim vieglas smiltis.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 27th, 2011 - 09:27 pm
(Puksts)
Paldies, un jā, sajūta nav forša, ka kāds kkur māju tuvumā šitā izdarās.. :(
From:[info]sursurs
Date: February 26th, 2011 - 07:54 am
(Puksts)
lai piedod visi mednieki, bet cik sanācis runāt (arī tepat cibā) ar cilvēkiem, kas medī, no viņiem strāvo attieksme no sērijas "es te varu izlemt, kurš dzīvo, kurš mirst".. Es vnk nesaprotu, kas notiek ar smadzenēm tai bīdī, kad cilvēks dabū īpašumā ieroci??!!!
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 27th, 2011 - 09:29 pm
(Puksts)
es ar nezinu, bet laikam tiešām sajūtas kā radības kronis.. man jau personīgi šķiet, ka ieroci vajadzētu dot tikai darba vajadzībām, nu, tur mežsargi, policisti etc, bet šitiem izklaižu mīļiem ar killerošanas nepieciešamību, labāk lai ar lokiem šauj vai šķēpiem, i to godīgāk pret meža radībām un vēlmes gan jau ātri apsīktu, saprotot, ka ne figa nespēj nomedīt :)
From:[info]sursurs
Date: February 28th, 2011 - 07:36 am
(Puksts)
šito es ar vienmēr esmu teikusi :D Challenge ir tad, kad tu ar bomi skrien pakaļ zvēram, bet tā vnk nošaut - nu labi gluži katrs nevar, bet salīdzinoši tur lielu māku nevajag..
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 28th, 2011 - 01:37 pm
(Puksts)
man liekas, kad paņem talkā i dzinējsuņus, i labus stroķus, i sniegamočus vai ko nu tur, no augstākām tehnikām, tam nabaga zvēram vispār mazas izredzes..