Jan. 2nd, 2011 @ 08:56 pm .

Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]neverklever
Date: January 2nd, 2011 - 11:39 pm
(Puksts)
starpcitu, jau kārtējo reizi freidlistē apstājos pie tava "sierakūka" un turpat "izcila". varbūt tā ir kāda īpaša tevis recepte ar ko esi ar mieru padalīties?
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 2nd, 2011 - 11:49 pm
(Puksts)
nekā īpaša nav, tepat netā atrasta recepte, bet man dikti patīk savas vienkāršības, mazo izmaksu un lieliskās garšas dēļ - http://uwagatavo.wordpress.com/2010/05/18/siera-kuka/ tikai šodien bija mazas korekcijas: 1) apakšā selgas cepumi ar īru krēma garšu (jo smalkāk saspiež, jo foršāk garšo) + 2) 1.kārtai pa virsu arī uzbēru bik saberztus tos pašus cepumus, lai tā persiku augša neslīd nost + bez persikiem augšā uzmetu arī konservētu ananāsu gabaliņus un mandeļu skaidiņas dekorācijai + to visu ar filadelfijas svaigo sieru [ar kāruma svaigo ar labi ir] :)
[User Picture Icon]
From:[info]neverklever
Date: January 2nd, 2011 - 11:58 pm
(Puksts)
ou, paldies. es tikai tās ceptās esmu taisījusi. jāmēģina būs- šitā, jau pēc sastāva liekas traki garšīga :)