Apr. 10th, 2019 @ 04:20 pm .
Tags:

ak, jā, un suņu mīļiem/īpašniekiem - policisti tagad kārtīgi pārbauda nomaksāto nodevu, čipa reģistrāciju un trakumsērgas poti [Esplanādes tuvumā vismaz :)], tā kā ir vērts visu sakārtot, lai pēc tam nav jāčakarējas ar administratīvo lietu.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]oblica
Date: April 10th, 2019 - 04:18 pm
(Puksts)
Kā viņi to poti var pārbaudīt? Es taču suņa papīrus līdzi nenēsāju! Par nodevu - paldies par atgādinājumu, gaidīju, kad būs 6 mēneši, bet aizmirsu. Nu jau 9 un nav samaksāts.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: April 10th, 2019 - 08:47 pm
(Puksts)
Viņi uz vietas pārbauda čipu un pēc tam skatās datubāzē, kas par suni ir rakstīts (un tur idejiski vetārsts ieraksta par poti; mums par iepriekšējo bija rakstīts, bet, piem, šitas vets, kad pēc tam zvanīju, jo nebija ieraksta, teica, ka viņš to nedarot.. tā kā vērts pārprasīt).
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: April 20th, 2019 - 05:03 pm
(Puksts)
nevajag novērtēt par zemu LV birokrātiju. 15,90 euro trubiņas pūšanas ar velo un datu bazē pat nošļurkušam policistam parādīsies, ka 2001 gasā esi veici narko testu. Transkriptā Ai transkriptē/glabā jebkuras sarunas un sejas atpazīšana strādā. Protams te nav Ķīna vai ASV, bet nu mēs esam Eiropas Daugavpils un robežzona. Suņa pases... tante izčekot.. aisberga redzamā daļiņa.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: July 15th, 2020 - 06:56 am
(Puksts)
offtopic. Nez kāpēc atcerējos. Es gadiem sekoju šim blogerim. Un ak jel https://m.youtube.com/watch?v=nWgqdfAomVI Savukārt tas arī labs kā soc tīklos piesienās https://m.youtube.com/watch?v=EaBg06osKXY Zinātniskā fantastika. Pluss vēl daži gadi un online skype sarunai nevarēs ticēt. Fake būs. Šis čalis ir fake https://m.youtube.com/watch?v=34AmKPJNfCg&t=30s reku behind story https://m.youtube.com/watch?v=G0z50Am4Uw4 un jaunais trends ir porn ar zvaigznēm pēc šī principa. Ak jā stāsts bija par suņiem. Stāsts ir kā 20 gados pasaule mainījusies. Viensētas dead, suņi čipoti, next cilvēki..
[User Picture Icon]
From:[info]mufs
Date: April 10th, 2019 - 09:47 pm
(Puksts)
ooo
man deviņu gadu laikā NE REIZI nav pārbaudīts ne žetons, ne kas, un nav tā,ka mēs ārpus Čiera nekad neizlīstu

sen vairs pat neizņemu žetonu, man telefonā saglabāts nomaksas skrīnšots un potes derīguma termiņš no LDC
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: April 10th, 2019 - 09:54 pm
(Puksts)
man arī bija pārsteigums, bet viņi laikam tagad mēģina kaut ko sakārtot tai jomā un kas, protams, nav slikti. šitik apzinīgam saimniekam kā Tev tad vispār nav, par ko satraukties :)
[User Picture Icon]
From:[info]mufs
Date: April 10th, 2019 - 10:30 pm
(Puksts)
sakārtot vajag, tas skaidrs, bet tad arī vajadzētu, ka čipu nolasot, redz,ka nodeva samaksāta
nezinu, kāda situācija centrā, mūsu rajonā reāli būtu jāiet privātmājās un tur jāpārbauda, jo te 95% suņu ārpus sētas nav bijuši