Sep. 18th, 2016 @ 02:40 pm .
Tags:

to, ka vīrieši parasti grib vairāk bērnus kā es, esmu jau novērojusi, un to arī pētījums tā kā apstiprina. bet mēģināju saprast teikumu 'Abortu sievietes var izdarīt arī bez vīra ziņas, tāpēc pretējā situācija parasti paliek neievērota.' un, sit nost, nesaprotu. 
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]extranjero
Date: September 18th, 2016 - 03:01 pm
(Puksts)
Tas ir ja bērnu grib sieviete un vīrietis ir pret, tad uzreiz ir skandāls.

Bet ja ir otrādi – bērnu grib vīrietis, bet sieviete ne, tad mēs (nu, intervētājs) bieži par to nezinām. Sieviete pa kluso izdara abortu un vīram to nestāsta, varbūt pat izliekas, ka gribētu bērnu, bet nesanāk ieņemt.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: October 4th, 2016 - 06:11 am
(Puksts)
Filozofiski bērnu padaudz gan LV, gan globāli. Pasaule "sapista" kopš 70tiem, un es ne zālīti domāju :D Ko darīt? Nav pareizu atbilžu. Koka mājiņa, sieva ar "risoto" un klēpī mazais skan jauki. Tomēr tas ir augļa stāvoklis. Vīrieši grib sev drošību[tāpat kā sievietes], iekšējās sociālo atzinību un savas dzīves telpas nemainīgumu! No kā rodas stāsti - sieviete nemainīsies ;) Vīrietis grib bērnu, ir tas pats - gribu dzīvot nošķirti koka namiņā ar kamīnu, suni un ko tik nē klišejām. Gribēt bērnu ir vieglāk un saprotamāk ;)
[User Picture Icon]
From:[info]extranjero
Date: October 4th, 2016 - 11:32 am
(Puksts)
Tur neko nevar darīt. Seksa esamības iemesls ir bērnu radīšana, un agrāk vai vēlāk šīs vēlmes kādam izpaudīsies, lai kā tās nemēģinātu apslāpēt vai noliegt.