Nomizot 1 kg kartupeļu. Noskalot. ielikt kombainī. Izskalot kombaini. Uzcept kartupeļus no zaļa stāvokļa uz mīkstu. Nepieskaroties nekam citam. un to 15 min. Mazāk ticiet visam ko rāda pa youtube :D
Lūk, youtube es neesmu viņu skatījusies :D Paralēli vēl saklapēt un uzcept vistu ar garšvielām un bekonu, sacept sīpolus, sagriezt puravus, sacept ar citiem zaļumiem.. man kā reiz ļoti gribās beidzot kkur noskatīties, kā pie velna viņš to var dabūt gatavu kaut vai pusstundas laikā :D
youtube bija šaj gadījumā domāts kā apzīmējums netam. Kādreiz tantes visādas gudrības skatījās pa tv kasti, tagad uz saviem laptopiem, ipadiem netā. Ierīces mainās, tantes nē :D
Tas nav reāli. Jo vēl ir jauzmet uz šķīvja. Jāskalo piedrazotās lietas un jāapslauka kaut vai galds beigās. Ātri var tik pavārs. Viņi visu dara 10 reizes ātrāk nekā parastais mirstīgais. Tur no sērijas. Tu nepaspēj izņemt no leduskapja tomātu un noskalot. Ka pavārs ir nolobijis sīpolu, smalki sasmalcinājis un iebēris jau bļodā. Un tu esi, kas iebremzē procesu. Tikko biju tēju vārīt, paņemt krūzīti, ievilkt, apmaisīt cukuru, noskalot karotīti un atplēst divus biezpiena sieriņus. 7 min iekļāvos.
ā, vienīgais, šķiet, ka tajā laikā netiek ierēķināta produktu sagatavošana [griešana etc]..
Vot tas man tracina tajs šovos mākslīgums. Manuprāt visos ēdienšovos izlaiž šo daļu. Es tāpē nesaprotu kā ko tādu var skatīties. Nē nu kādas nu kuram izklaides. Tas tāpat kā ar ēdienu attēliem ēdienkartēs un bildēs. Pārsvarā neīsts.