Jan. 2nd, 2014 @ 02:04 pm .
Tags:

stulbāku skaidrojumu par sabtransa cenām neesmu dzirdējusi - ja sapratu pareizi [upd: nē, nesapratu :], tad 60 centus visiem tagad maksā tikai tās biļetes, kas nopirktas pagājušogad. nu kur kaut ko tādu var izdomāt.. viņas maksāja tik, cik viņas maksāja, ne ta fizika, bet vnk fakts kā tāds. un jā, feiliņš, kkā biju domājusi rāmi vēl braukt arī 'pārejas periodā' pa mazo cenu, kamēr pāries slinkums uztaisīt rīdziniektalonu. protams, man tagad slinkums iedziļināties, gan jau tas viss kkur viltīgi bija ierakstīts un vnk nedrīkst ticēt tam, ko ušiks pa radio stāsta. 
upd: kgan pats viņš tagad saka to pašu, ko iepriekš, tātad masu mēdiji vnk raksta, kas ienāk prātā, nepārbaudot. tā vien prasās aiziet līdz narvesenam un pārbaudīt, pa cik pārdod :)
sapratu, kas mani samulsināja - tā norāde uz biļetšu automātu '«Rīgas satiksmes» preses sekretārs Viktors Zaķis aģentūrai LETA skaidroja, ka pārejas perioda atlaides attiecināmas tikai uz tām biļetēm, kas iegādātas iepriekšpārdošanā, bet sabiedriskajā transportā, pērkot biļeti pie vadītāja vai biļešu automātā, pasažieriem jāmaksā pilnā cena, kas ir divreiz lielāka - 1,20 eiro.' tātad ušikam tramvaja automātā ir 0,6, Zaķim - 1,2..
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]traffico
Date: January 2nd, 2014 - 02:12 pm
(Puksts)
Kā var 60 centus maksāt biļete, kas jau nopirkta par, teiksim, 50 santīmiem? :)
Ja šodien pirksi e-talonu, piem., vienam braucienam, tad jāmakasā būs 60 centi (mikriņam gan 70 centi). Savukārt pie vadītāja vai tramvaja biļešumātā gan 1,20 eur.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 2nd, 2014 - 02:14 pm
(Puksts)
Tā kaut kā pa radio skaidroja nupat :D Un rakstā teksts, ka biļešu automātā arī 1,20.. Bet gala beigās gan jau jātic ušikam, ka narvītī varēs pa 0,6 nopirkt :)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 2nd, 2014 - 02:15 pm
(Puksts)
Lūk, bet par to, kāpēc tramvaja biļešu automātā ir 1,2 es gan nesaprotu, jo tas nu galīgi nekādi nenovērš vadītāju no pamatdarba..
[User Picture Icon]
From:[info]traffico
Date: January 2nd, 2014 - 02:22 pm
(Puksts)
Rīt tramvajos būšot par 0,60.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 2nd, 2014 - 02:23 pm
(Puksts)
tad jau vispār viss super, tik komunikācijas feiliņš viņiem gan sanācis.
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: January 2nd, 2014 - 02:24 pm
(Puksts)
Nē, es saprotu, ka Narvesenos joprojām ir mazās cenas biļetēm. Bet par to rīdzinieka karti es nesaprotu, vai es viņu vispār varu lietot, ja jau visa atlaižu padarīšana patiesibā ir iesaldēta...
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 2nd, 2014 - 02:25 pm
(Puksts)
es arī gala beigās sapratu tāpat :) bet par rīdzinieka kartēm ir labs jautājums.. it kā jau, ja arī tagad ir pa 0,6 un viņa strādā arī kā etalons, vajadzētu varēt, bet te laikam vislabāk ir vnk pārbaudīt praksē..
[User Picture Icon]
From:[info]nesshux
Date: January 2nd, 2014 - 08:54 pm
(Puksts)
Tāpēc man patīk, ka man joprojām ir studenta statuss. Kamēr beigsies šie mosh būs vienojušies kas un kā.
A tā rīdzinieka karte pēc manas saprašanas ir tas pats personalizētais e-talons, kurā tik vēl papildinfo, ka skaities rīdzinieks.