Nov. 25th, 2013 @ 01:41 pm .
jāizdomā, kā lai piespiež sevi dzert ūdeni vai kaut vai šķidrumus vispār. pa vasaru bija daudz maz easy, pie tam tad ir arbūzi. tagad es labi ja pa dienu vienu tējas krūzi izdzeru un tas taču ir slikti, slikti.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: November 25th, 2013 - 02:38 pm
(Puksts)
man tā pati problēma :( vasarā īzī, iemet pudeli somā/acu priekšā darbā/acu priekšā pie kompja mājās un vislaik automātiski padzeries. ziemā šitas neiet krastā, aukstu ūdeni negribas/nevajadzētu dzert, bet vislaik kaut ko siltu vārīt baigais slinkums, un ārpasaulē arī īpaši viegli tas nav. es izdzeru brokastīs vienu tējas krūzi un reizēm pirms miega vienu. un tad brīnos, ka sausa āda. pievienojos izžuvušo bariņam.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: November 25th, 2013 - 02:43 pm
(Puksts)
It kā jau risinājums varētu būt termoss/ termokrūze, laikam beidzot būs jāatstiepj uz darbu un varbūt būs ok, tikai man tie ziemas dzērieni baigi ātri apnīk, tējas vislaik jāmaina un jādomā, ko lai tādu garšīgu iedzer..
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: November 25th, 2013 - 02:48 pm
(Puksts)
mana termokrūze ir baigi čābīga, tek viss gar maliņu ārā, varbūt kāds ziemassvētkos uzdāvinās beidzot normālu, tad es tiešām to arī ņemtu līdzi. bet jā, vienas un tās pašas parastās tējas man arī ātri apnīk, bet zāļu tējas daudz dzert nevajagot. eh, nekad nav labi :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: November 25th, 2013 - 02:54 pm
(Puksts)
es kkad nopirku kkādu kruto gandrā, bet ar putekļiem klāta kkur stāv.. vnk slinkums taisīt tās tējas :D es nemaz i melno un zaļo nedzeru, negaršo, bet it kā esmu atklājusi šitās http://www.pirkumins.lv/index.php?part=search&lng=lv&search=yogi un tās garšas tur krieti dažādas.. vienreiz viena pēc buljona gandrīz vai garšoja :D tā laikam arī būs jādara, ka kādas pāris dažādas jānopērk tējas un termokrūze jāatstiepj uz darbu.. un priekšā kalendārā ķeksīši ar min 4x brīvām vietām, lai piefiksētu, vai ir izdzerts vismaz litrs.. un no rīta citronūdens, tas esot ar dikti veselīgs.
[User Picture Icon]
From:[info]nesshux
Date: November 25th, 2013 - 04:28 pm
(Puksts)
Es pirku darbam bļodiņu un nopirku lielu krūzi (~650ml), tagad pārsvarā no tās vien dzeru. Tā kā pieņemu, ka mazdrusciņ izdzerto daudzumu ietekmē arī krūzes izmērs.
Tagad grasos aizstiept darbā kādu sīrupu, pamēģināt, jo dzērvenes ar cukuru man gana labi garšoja tējas vietā.