Nov. 25th, 2013 @ 01:41 pm .
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: November 25th, 2013 - 02:43 pm
(Puksts)
It kā jau risinājums varētu būt termoss/ termokrūze, laikam beidzot būs jāatstiepj uz darbu un varbūt būs ok, tikai man tie ziemas dzērieni baigi ātri apnīk, tējas vislaik jāmaina un jādomā, ko lai tādu garšīgu iedzer..
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: November 25th, 2013 - 02:48 pm
(Puksts)
mana termokrūze ir baigi čābīga, tek viss gar maliņu ārā, varbūt kāds ziemassvētkos uzdāvinās beidzot normālu, tad es tiešām to arī ņemtu līdzi. bet jā, vienas un tās pašas parastās tējas man arī ātri apnīk, bet zāļu tējas daudz dzert nevajagot. eh, nekad nav labi :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: November 25th, 2013 - 02:54 pm
(Puksts)
es kkad nopirku kkādu kruto gandrā, bet ar putekļiem klāta kkur stāv.. vnk slinkums taisīt tās tējas :D es nemaz i melno un zaļo nedzeru, negaršo, bet it kā esmu atklājusi šitās http://www.pirkumins.lv/index.php?part=search&lng=lv&search=yogi un tās garšas tur krieti dažādas.. vienreiz viena pēc buljona gandrīz vai garšoja :D tā laikam arī būs jādara, ka kādas pāris dažādas jānopērk tējas un termokrūze jāatstiepj uz darbu.. un priekšā kalendārā ķeksīši ar min 4x brīvām vietām, lai piefiksētu, vai ir izdzerts vismaz litrs.. un no rīta citronūdens, tas esot ar dikti veselīgs.