Mar. 21st, 2012 @ 06:43 pm .
Tags: ,


Divas dāmas 40+ man pēdējā laikā ir radījušas iespaidu, ka tajā vecumā, sēžot gana labā amatā nedaudz sakāpj galvā sava vissvarīguma sajūta. Tipa, es esmu jau tiik veca, pieredzējusi un tik augstā vietā, ka viss, ko daru un saku ir pareizi un nav apšaubāms. Pat ja no malas skatoties daža laba rīcība galīgi nešķiet ētiska un pareiza. Var jau būt, ka tā ir izaugsme, kuru vēl nesaprotu, varbūt tā tam ir jābūt. Bet es galīgi negribētu pārstāt cienīt citus, censties izprast situāciju arī no otras puses skatupunkta un notrulināties vienalga, vai man ir 30, 40 vai 80. Stervozums, diršanās, agresivitāte, pofigisms un paštaisnums [viss minētais gan neattiecas uz konkrēto situāciju] ir lieliski, ja tev ir 15. Bet pēc tam, nu nez, nez, vai tajos virzienos ir vērts augt. Bet nu labi, tas laikam tik manā dīvainajā orbītā rotē, tās domas par mēģināšanu būt labvēlīgākam, iecietīgākam bla bla, jo kāda gan vēl jēga dzīvot. Par cietu, paštaisnu rungu jau nav baigā māksla tapt un zvetēt visu, kas apakšā.
/pēc šodienas gan sagaidu, ka darbā būs situācija, kurā arī man tā vien gribēsies kādu nosaukt par idiotu. lai arī cik reti tā mēdzu darīt, bet dzīve mani vienmēr liek iekšā tur, par ko ir teikts fui./
Par šo pukstu
From:[info]fedrs
Date: March 21st, 2012 - 07:08 pm
(Puksts)
Viņām arī kādreiz bija 20 un ideāli. Un Tev kādreiz būs 40.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 21st, 2012 - 07:28 pm
(Puksts)
Zinu, zinu, un tad arī es būšu tikpat paštaisna un nejauka ;) Tiesa, tā tomēr šķiet katra paša izvēle katrā savas dzīves brīdī, vai vecumu/statusu/dzimumu nolikt kā attaisnojumu nevērībai pret citiem.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 22nd, 2012 - 01:43 pm
(Puksts)
Ir nozares, kur visas daamas defaultaa ir taadas. Natkariigi no vecuma un amata :D Vieniiga veids uz komunikaaciju: nerunaa pretii un vispaar runaa ljoti, ljoti, ljoti maz. Viss chikiniekaa un straadaa. Tevi vinjas nepamana. Nav jeegas vinjaam ko skaidrot un teikt, dumjas buutiibaa savaa iraid un nozjeelojamas.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 22nd, 2012 - 06:04 pm
(Puksts)
Viena lieta ir tas, ka ir jomas, kur strādā tikai pa vīriešstilam [un tas ietver paštaisni, agresīvi etc], jo citādāk nevar un it's a mans world, tāpēc dāmām ir jāpielāgojas, ja grib tur līst iekšā. Cita lieta ir uzskatīt sevi par tik lielisku, ka var publiski citus pazemot/personiski apvainot utml, kas vnk ir neprofesionāli un neētiski pa manam. No citas puses, cilvēki ir tik dažādi un neko tur nevar ietekmēt, tā kā atliek vien tikai domāt par to, kā pats dara i vsjo.