kihelkonna - sasodīts [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sasodīts [17. Nov 2015|14:01]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:17. Novembris 2015 - 14:15
(Link)
wtf, kāpēc?
es, piemēram, ar saviem skolēniem par šo runāju tieši tāpēc, lai viņi varētu "norunāt nost" savas bažas un es varētu iedot objektīvus faktus, kas, cik nu iespējams, viņus nomierina. un tie ~2x vecāki bērni/jaunieši!
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:17. Novembris 2015 - 14:18
(Link)
bet vai ar otrklasniekiem? es tomēr mazmurkšķim pastāstu arī par ģeopolitisko situāciju, kuras dēļ maza varbūtība, ka mums uzbruks, un sen esmu izskaidrojusi par nato valstīm, kuras viena otru aizstāv. tikai plika pateikšana par karu man neliekas līdzsvarota.
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:17. Novembris 2015 - 14:40
(Link)
nu tur jau tā lieta, es pat vidusskolēniem neteiktu, ka nu tik būs karš, tieši otrādi!!! ar otrklasniekiem būtu grūtāk, bet tur arī noteikti sāktu no viņu pašu jautājiemiem par lietu.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:17. Novembris 2015 - 14:50
(Link)
vairums otrklasnieku pat nezina, kas ir karš, viņi neskatās ziņas un lāgā nezina, kas ir noticis. no katras informācijas viņi uztver tikai kādu vienu lietu - šinī gadījumā to, ka būs karš.
[User Picture]
From:[info]sw
Date:17. Novembris 2015 - 14:19
(Link)
viens ir objektīvi fakti, ir kruta, ja spēj, tos iesaistot, veidot kvalitatīvu diskusiju, kaut tādu skolotāju būtu vairāk. pavisam kas cits - pļāpu līmenī nenovaldīt mēli par to, kas aplam grauž pašu. dažiem neturēt sevī ir vieglāk nekā turēt, pofig, ka auditorija ir bērni.