kihelkonna - parazīti 2 [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

parazīti 2 [18. Aug 2015|15:00]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]8
Date:18. Augusts 2015 - 17:59
(Link)
Tas nebija tapec ka humanu apsveerumu deelj? Ne tikai tapec, ka cuka ir dziva buutne ar dveeseli (religiski), no seerijas, se tev maize, nee es gribu cuuku eest, kaut gan lieliski var ar maizi vien, bet tikai iegribas delj (garsho, piem.) davai nogalini cuuku, gribu eest vinju, nevis maizi... Kaa arii cuka ir zemaakais dziivnieks, jo eed meeslus? Mes esam tas ko mes eedam?
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:18. Augusts 2015 - 19:41
(Link)
viņi jau nepārtrauca ēst gaļu, tikai pārgāja uz citiem dzīvniekiem. un par senajiem laikiem ir ļoti praktiski stāsti. piemēram, jūdi (kas arī neēd cūku) devās karagājienā, ēda slikti sagatavotu cūkgaļu, saslima un mira. kur der tāds slims un mirstošs karaspēks. viņi saprata, ka tieši cūkgaļa ir vainojama pie karaspēka iznīkšanas, un pieņēma praktisku lēmumu - neēst cūkgaļu. nu tāpat kā mūsdienās, ja novēro, ka no kāda produkta mirst, tad normāli būtu to aizstāt ar citu.
From:[info]eermaniitis
Date:19. Augusts 2015 - 11:52
(Link)
eu - tu tiešām neko neko par nešķīstiem lopiem dzirdējusi neesi?

ja nevari līdz korānam tikt, paskaties, kas bībelē vecajā derībā rakstīts - ir pārnadži un nepārnadži ir ragaiņi un neragaiņi un ir tādi pa vidu kā cūka, kas nešķīsts lops

ir zivis zvīņainas un žaunainas un ir zivis savādākas - tās arī nešķīstas ;)

jo redz, laikam ka ne dievs viens ir lopus taisījis, ir arī kaut kas no nelabā tai darbā piedalījies, aiz kam lopi nešķīsti sanākuši ;)