kihelkonna - sundsv [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sundsv [11. Jul 2014|20:51]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pec 360 km esam sundsvallaa. domajam te labi ietuseet bet te kaut kaa diivaini. pilseta liela ka daugavpils. ilgi meklejam piceriju jo laulenis ilgojas pec zviedru picas. neatradaam. iegajam kiniesu estuvee. turpmak man neviens ediens neliksies slikts jo sis briesmigumaa parspeja visu. tur viss bija friteets un ilgi tureets nu iznemot apelsinu sulu.

pasus zviedrus es labi apskatiju pirms desmit un vairak gadiem un vini pa so laiku ir stipri mainijusies. varbut sundsvalla ir kas iipass, bet naacija ir aptaukojusies. vairums cilveku izskatas ka no amerikanu filmam par neveseligu uzturu. zviedru viriesi man kadreiz likas loti pievilcigi bet tagad vini valkaa tumsus bezveidigus t kreklus kas noslepj resnumu bet tik un taa rokturi uz visaam puseem. atseviskie nedaudzie tievie cilveki izskatas nelaimigi un ari valkaa kaut ko bezveidigu. vecakas paaudzes cilveki vel ir saglabajusi zviedru izskatu.

del uzburbuma mainaas sejas formas, tapec vairs nepazistu so naaciju.

protams ari es esmu aptaukojusies un vairums manu tuvinieku arii bet vini to darija paleenaam. bet te vesela naacija vienaa dienaa.



upd
no 1993 lidz 1998 nodzivoju dazadas zviedrijas vietaas kopaa kadus tris gadus, ta ka man ir prieksstats. zviedru viriesi bija loti pievilcigi pirms 15 gadiem.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:11. Jūlijs 2014 - 22:25
(Link)
kaut kā ļoti labi to iztēlojos. visas tās zviedru pļundurīgās drēbes.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:11. Jūlijs 2014 - 22:26
(Link)
bet jūs jau dosieties tundrā, vai ne, un tur viss būs citādi
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:12. Jūlijs 2014 - 09:34
(Link)
par to aptaukošanos var tikai piekrist, mani zviedru draugi pēc ilgākas neredzēšanas šķiet pamazām pārvēršamies liela izmēra kāmjos.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:13. Jūlijs 2014 - 13:34
(Link)
Nez kādēļ tā? Es no saviem tālajiem teātra studijas laikiem atceros Zviedriju kā valsti, kurā ir fantastiskas studentu ēdnīcas ar brīnumgardu izvēli.