kihelkonna - valodas mazzaķim (4.0) [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

valodas mazzaķim (4.0) [2. Feb 2014|09:27]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:2. Februāris 2014 - 20:32
(Link)
tu ieguldi ārējā izglītībā, maksas skolā (ja pareizi atceros). man atkal tīri labi sanāk mācīšana mājās, turklāt esmu par slinku, lai stundām ilgi katru dienu bērnus kaut kur vestu. bet ar apņemšanos ir tā, ka labprātāk es nedarītu pilnīgi neko, tikai visu dienu sēdētu internetā, un par bērniem vispar neliktos zinis. mācīt mājās ir grūti tādā ziņā, ka visu laiku jāmeklē jauni materiāli, un nevar neko saplānot uz priekšu, jo par esošo pieeju bērnam neplānoti zūd interese.

mans mērķis ar mazzaķi būtu kādi 500 vārdi un lai viņš sāk krieviski komunicēt bērnu dārzā. tā ir konkrēta izdevība, kura tieši šajos dažos gados ir un vēlāk nebūs. pliku krievisko multeņu rādīšana nelīdz; viņas ir nedaudz un viņas ir stulbas un bērniem nepatīk. atsakās skatīties.

un manā izpildījumā tā nav tikai iepazīstināšana ar valodu. mazmurkšķis konkrēti ir iemācījies stipri daudz un var saprast parastus teikumus. nesen viņai iedevu vienu angļu valodas aplikāciju, kur katram rakstītam angliskam vārdam bija 5 latviskie, un jāizvēlas pareizais tulkojums. viņa vienā mierā izgāja vairākus līmeņus.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Februāris 2014 - 21:02
(Link)
Man ir reāli tāda sajūta, ka tavs pierādījums, kāda es esmu dura un neko nesaprotu, vismaz drusku palīdzēja tev saprast, ko tu pati gribi ;)
From:[info]ostrov
Date:3. Februāris 2014 - 09:25
(Link)
vai vari padaliities ar aplikaacijas nosaukumu? plzzz :)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:3. Februāris 2014 - 09:36
(Link)
tā varēja būt MyKoala, uz androīda. bet tā ir lasošiem cilvēkiem. priekš mazāka palieto atslēgvārdu flashcards :)
From:[info]ostrov
Date:3. Februāris 2014 - 09:47
(Link)
Idiaali, pierakstam! Paldies.

(man jaunaakaa ir 2.5 un vecaakai 8 gadi, mums televiizijas nav un dziivojot griekjijaa paarsvaraa skatamies visu ko angliski. Es pati paardziivoju, ka vecaakai ir sarezhgjiijumi ar latv val, maacu sho un to, bet pati, par nozheelu, nekad neesmu bijusi latvieshu valodas profinsh.)