kihelkonna - mazzaķa hronikas - man iu sids [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazzaķa hronikas - man iu sids [28. Apr 2013|21:13]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]puuce
Date:29. Aprīlis 2013 - 11:40
(Link)
Hm, interesanta doma par to rozā. Mani vecāki atceras, ka man ļoti agrā vecumā ir bijis ļoti aktuāli precizēt, vai attiecīgais bērns ir puika vai meitene. Fija, savukārt, atsakās izteikt pat minējumus, par visiem vecumā līdz gadiem 4 sakot "bērns" ("ne puika, ne meitene, BĒRNS").
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:29. Aprīlis 2013 - 11:50
(Link)
mz domā, ka viņa bērnudārza kolēģe Ramona (izskatīgs skuķis ar gariem čirkainiem matiem) ir puika, jo viņa valkā šortus tāpat kā mz. tā ka telpās viņš bērnus atšķir pēc kleitām vai svārkiem, bet ārpusē pēc krāsas. vecajos laikos tas noteikti bija sarežģītāk, jo bērnu apģērbu dalījums krāsās nebija tik izplatīts.

mazmurkšķis savukārt vispār par puikām neinteresējas. viņa 4 gados teica, ka viņai nepatīk puikas, jo viņi ir nesmuki un viņiem ir nesmukas drēbes.
[User Picture]
From:[info]ld
Date:30. Aprīlis 2013 - 13:22
(Link)
maniem sīkiem un arī cietiem sīkiem b/d esmu novērojusi ir posms, laikam ap 4 gadu vecumu, kad intensīvi mācās iedalīt dzimumos un par katru sastapto cilvēku uz ielas tiek pārprasīts - tas ir puika vai meitene?

mana pele savukārt jau ilgāk kā gadu mēģina saprast, ko nozīmē "sexy" - vai tas ir labi vai tas ir slikti un vai viņai to vajag. reizēm tās situācijas ir traģikomiskas un apkārtējie neiesaistītie nesaprot, kas notiek. katrā ziņā es priecājos, ka viņa to dara tagad nevis 16 g vecumā :D