kihelkonna - mazzaķa hronikas - policijas māja [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazzaķa hronikas - policijas māja [15. Apr 2013|09:52]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Katru dienu vismaz stundu mazzaķis spēlējas ar policijas māju. tā ir uz plāksnes piestiprināta kaste ar divām durvīm, vienas durvis virināmas, otras tukšas, aizmugure vaļā, vairāki mazi lodziņi. mazmurkšķis dažreiz mēģina spēlei pievienoties, bet mz tad izvairās, kaut kur nolien vai kļūst kauslīgs, tāpēc esmu lūgusi citiem neiet klāt mz, kad viņš spēlējas ar policijas māju. mani māc ziņkāre, bet ir diezgan grūti saprast, kas tur notiek. dažreiz dzirdu kaut ko no sarunām. tur iekšā un ārā staigā citplanētieši (ciplanēši). dažreiz tur uzturas kāda mašīna. aizvakarrīt vienīgā iemītniece bija lego cilvēciņa čība, kas ieturēja dažādas ēdienreizes. iemītnieki pieklauvē, sveicinās, apmainās ar pieklājības frāzēm, bieži iet dušā. dažreiz tur iegriežas princeses un ēd picas. pirms tam viņas ilgi apspriež iešanu uz picu darbnīcu (picērija pie mūsu mājas) un tā visādi.

šī rotaļlieta ir pirkta superneto par pusotru latu, tātad tai ir milzīga izmaksu efektivitāte. bet vispār mājas detaļas nav svarīgas; vakar viņš spēlējās ar sviestmaižu kasti un tā bija raganas māja.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:15. Aprīlis 2013 - 10:26
(Link)
Tur, kur es dzīvoju, bērneļu mīļākā rotaļlieta ir tukšs plastmasas maisiņš. Ja telpā ir ventilators, tad vispār pārlaime: bērns tur rokā maisiņu ventilatora tuvumā, palaiž vaļā, maisiņš aizlido, bērns spiegdams to ķersta. Ja ventilatora nav, tad maisiņš pašam jāmētā un tad jātvarsta.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:15. Aprīlis 2013 - 10:29
(Link)
tā ir doma! mēs dažreiz spēlējam balona izpūšanos - piepūšam balonu un neaiztaisītu palaižam. bet tā pūšana prasa piepūli.
[User Picture]
From:[info]grao
Date:15. Aprīlis 2013 - 12:01
(Link)
Un pūtējam forši vingrina plaušas arī.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:15. Aprīlis 2013 - 12:15
(Link)
muteri liek pie pūšanas, un pie simtās reizes tā kā negribas vairs. ventilators nudien derētu!
[User Picture]
From:[info]grao
Date:15. Aprīlis 2013 - 12:18
(Link)
Lai paši mācās vilkt ragaviņas kalnā!