kihelkonna - par diagnozēm [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

par diagnozēm [2. Okt 2012|09:59]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:2. Oktobris 2012 - 14:36
(Link)
vispār tur ir mazliet sarežģītāk. mazzaķis tiešām bija tāds slābanāks pēc dzimšanas. es īsti nesapratu, kāpēc ārsti saka "uķu puķi, cik burvīgs zīdainis" un tik raksta visādus nosūtījumus. tā kā zināju par Domana metodēm, tad mz jau kopš pirmās dienas liku uz vēdera un veicu līdzsvara vingrinājumus, kuri vispār ir izdomāti priekš bērniem ar smadzeņu bojājumiem, bet ļoti palīdz arī parastiem bērniem. tā vingrinātam viņam bija jāsāk rāpot jau 3 mēnešos, bet viņš sāka septiņos. iespējams, ka es nejauši esmu izvairījusies no lielākām problēmām. bet tik un tā, kāpēc ārsti neteica ne pušplēsta vārda? tikai kartiņā izboksterēju kaut kādu distoniju. mutvārdos - pilnīga sajūsma par veselīgo bērnu.
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:2. Oktobris 2012 - 15:41
(Link)
Ārsti, jo īpaši lielajās slimnīcās, ikdienā redz ļoti smagus gadījumus, tāpēc bērni, kas ir atnakuši tikai pārbaudīties viņiem šķiet pat ļoti ņipri. Vislabākais ir turpat uz vietas cilvēcīgi pajautāt, nevis mēģināt atšifrēt ķeburus ar wikipēdijas palīdzību, neko nesaprast un par velti besīties.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:2. Oktobris 2012 - 22:55
(Link)
nu es tak cilvēcīgi pavaicāju. sonogrāfijā prasīju, vai viss kārtībā? ārsts saka, ka jā. un datu bāzē ieraksta cerebrālo išēmiju. un es nejauši to uzzinu pēc gada.
par to distoniju nebēdāju, jo bērns iekļāvās grafikos. pateicoties manis veiktajām darbībām, kas bija vairāk par visām terapiju kūrēm. vienkārši interesants gadījums. man nav nekāda rūgtuma vai tamlīdzīgi; vienkārši lasos shelly šorīta postu iedomājos izvilkt gaismā pieseivēto.