kihelkonna - vēlēšanas [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

vēlēšanas [4. Okt 2010|09:13]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]divi_g
Date:4. Oktobris 2010 - 10:26
(Link)
Kas ar jums, cilvēki? Tad jau labāk PP, nevis visi šitie bezatbildītie, neražotie un daugavas racēji :0
From:[info]zifs
Date:4. Oktobris 2010 - 10:58
(Link)
Nē, nu tu domā, ka tās partijas, kuras ir iekļuvušas valdībā ir varen atbildīgas. Tagad Dombrovskis plātās ar tēzēm, tipa, pensijas neaiztiksim. Da viņš to nemaz nevar izdarīt. Iepriekšējo reizi jau viņu atmeta atpakaļ.
Un Urbanovičs apgalvo, ka amatu viņam nevajag, lai tik dod strādāt. Absurds.
From:[info]divi_g
Date:4. Oktobris 2010 - 11:12
(Link)
Nē, es nedomāju par atbildības sajūtu, bet par to, ka lielākā daļai sīkpartiju darboņu vienkārši ir sīki afēristi vai jukuši :)) Sociķiem lielākā daļa enerģijas aiziet savstarpējos kašķos (it kā viņiem būtu tas naudaspods, par kuru kašķēties) un mēģinājumos atrast kaut kādu modernu identitāti (process, kam manāmi traucē pendžu daudzums partijas vadībā); vai, piemēram, Grostiņš: atceros viņu vēl no laikiem, kad viņš bija Reformu partijā - jau tur dzina nenormālu sviestu; tad kaut kādu tur dīvainu uzņēmēju individuālās vai grupveida partijas, par kurām izskatās, ka galvenais mērķis ir piekļūt kādam pasūtījumam, utt. :))
From:[info]zifs
Date:4. Oktobris 2010 - 11:37
(Link)
LSDSP jau iepriekšējās vēlēšanās savā programmā bija iekļāvuši progresīvo nodokli. Tur pretim visas parējās, tostarp SC, bija pret. Šogad visas, izņemot PLL (par ko man neviltots prieks), ir gatavas ieviest progresīvo (vai vismaz izskatīt iespēju ieviest). Tagad, kad kuģis ir aizpeldējis, visi ir baigi gudrie. Tas pats par nekustamā īpašuma nodokli. Par kuru gan neviens neko arī šajās vēlēšanās. Mēs nezinām, kā būtu, ja sociķi būtu tikuši iepriekšējā valdībā. Ceru, ka viņi būtu bremzējuši visu šo ārprātu. Taču tā ir tikai varbūtība, kuru nav iespējams pārbaudīt. Toties tagad mums ir SVF administratori. Ja kāds domā, ka Vienotība ir kas vairāk, tad baidos, ka tas ir pašapmāns.