kebabs |
[20. Okt 2008|10:16] |
|
|
|
Comments: |
es dom., ātrā paika, gaļas gabals varbūt gadiem saldēts, atsevišķas vietas baigi treknas un grauzdētas. nu ej nu sazini, fāstfūdi tiek uzskatīti par veselīgas paikas pretstatu. bet varbūt es te vienkārši izmantoju katru iespēju sevi nosodīt.
Man domāt, pārāk iesēdušies stereotipi fāstfūds=slikti. Kebaba gaļa nevar būt trekna, jo visi tauki sen ir iztecējuši. Grauzdēta gaļa arī kebabā nav manīta. Nu un ja gaļa ir bijusi saldēta, tas ar nebūt nepadara to uzrreiz nāvīgi sliktu. Nu labi - svaigs, protams, ir labāk. Bet nu - arī drusku ledusskapī pastāvējusi paika ir ēdama. Nevar taču salīdzināt kebabu ar hamburgeru, kas tiešām ir taukos čurkstināts. | |