žēl tevi sarūgtināt, bet tavas atmiņas ir maldīgas. Biezpiens tajās bijis vienmēr. mūsdienās varētu vainot mazprocentu tauku biezienus, kuri ir lētāki un tamdēl tiek štopēti iekšā "vecrīgās". Ja pamēģinātu sablenderēt lauku biezpienu un tad samaisīt ar putukrējumu, tad iegūtu īsto pildījumu. + čuķ, čuķ pūdercukuru un citrona miziņu.
Kāpēc Tavuprāt manas atmiņas ir maldīgas? :) Varbūt tās Vecrīgas kuras es esmu bērnībā ēdis bija bez biezpiena kaut kādu iemeslu dēļ? Un tāēc tā ir MANAS bērnības garša un visi citi varianti man šķiet nepareizi.
Tāpat ir ar eklēriem - manā bērnībā iekšā bija vaniļas putukrējums nevis tas negaršīgais šokolādes vai kakao krēms. Pieaugot es vairs nekur nevaru atrast manuprāt normālus eklērus. Visi ir sadirsti ar to brūno krēmu :/
Un vēl viena lieta ir smilšu bulciņas. Pēdējo garšīgo ēdu ap 15-16 gadu vecumu. Pēc tam kapitālisms sačakarēja visu - ievārījuma mazāk, mīkla negaršīgāka un par glazūru vispār labāk nesākt. :)
Varbūt tās Vecrīgas kuras es esmu bērnībā ēdis bija bez biezpiena kaut kādu iemeslu dēļ? Un tāēc tā ir MANAS bērnības garša un visi citi varianti man šķiet nepareizi.
Tāpat ir ar eklēriem - manā bērnībā iekšā bija vaniļas putukrējums nevis tas negaršīgais šokolādes vai kakao krēms. Pieaugot es vairs nekur nevaru atrast manuprāt normālus eklērus. Visi ir sadirsti ar to brūno krēmu :/
Un vēl viena lieta ir smilšu bulciņas. Pēdējo garšīgo ēdu ap 15-16 gadu vecumu. Pēc tam kapitālisms sačakarēja visu - ievārījuma mazāk, mīkla negaršīgāka un par glazūru vispār labāk nesākt. :)