Veselīgs dzīvesveids manāmi nav priekš manis |
[Aug. 3rd, 2021|04:59 pm] |
Salasījos par veselīgu uzturu un nolēmu tukšā dūšā apēst ķiploka daiviņu.
Septiņtūkstoš eža adatu mežakuiļa pakaļā. Cilvēki, jūs kaut ko tādu tiešām ĒDAT? Tas jau ir trakāk un negaršīgāk par meksikāņu virtuvi.
Nu nē, manuprāt, pieci kilo cukura dienā ir veselībai draudzīgāki par šito. Ļoti ticu, ka ķiploks ir labs līdzeklis pret mikrobiem, cērmēm un vampīriem. Tas ir labs līdzeklis pret jebkādām dzīvības pazīmēm tuvējā kosmosā. |
|
|
Comments: |
| From: | mapats |
Date: | August 3rd, 2021 - 09:16 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Šo daiviņu(lielu, vai vidēju) sagriež ripiņās, ņem labu rupjmaizi, smērē daudz sviesta, liek ripiņas pa visu šķēli un uzkaisa rupjo sāli pēc paša ieskatiem. Labu ēstgribu.
Piebildīšu, ka es nelietoju arī nekādu - labu vai sliktu rupjmaizi, un praktiski nelietoju sviestu. Man ir paradums ēst garšīgas, nevis dietologu rekomendētas lietas :)
| From: | mapats |
Date: | August 3rd, 2021 - 10:37 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Tas ir garšīgi un veselīgi un estētiski man. Gaumes un ieradumi atšķiras, bet šajā reizē izskatās, ka ļoti veselīgā ēdamlieta tika lietota nepiemērotā veidā. Vienīgais, man zināmais, veids kā ēst nosacītu pliku ķiploku ir sakapāt daiviņu, iemaisīt pusglāzē ūdens un izdzert vienā malkā. Šādi dara veselības nolūkos, lai nebūtu ķiploku smakas.
Paldies par padomu! Ideja ēst viņu pliku tiešām nebija laba, bet es vadījos no tā saucamo mediķu ieteikumiem, kaut viņi paši tos pamēģinātu :) Nekas, gan jau izdomāšu, ar ko atlikušo ķiploku savienot no tā, ko parasti ēdu, lai nebūtu tāda nežēlīga efekta.
LV lauku ķiploki Ir garšīgi un smaržīgi. Wasabi esi ēdis?
Tas arī ir kaut kāds LV lauku ķiploks? | |