Un taadi veel grib buut par rezjisoriem...

« previous entry | next entry »
Jul. 17th, 2008 | 11:58 am

Kad saaku stopeet no Tallinas uz Riigu, biju dusmiiga. Pat ne dusmiiga, bet saruugtinaata un viilusies jaunietii vaardaa Djirts, kuru satiku pieturaa no BFM uz autoostu.
1. Vinjsh negribeeja ar sveshu meiteni stopeet uz Riigu, pie tam aizbildinaajaas ar veelmi nenokaveet Bjorkas koncertu (kursh notika naakamaas dienas vakaraa)
2. Peec ~20 minuushu paziishanaas vinjsh man negribeeja aizdot nenoteiktu naudas summu ("Nezinu. Tik cik man pietruuks.")
Var jau buut, ka taapeec, ka liidz ar naudu, piedaavaaju ekskluziivu iespeeju iedot arii telefona nummuru. (jo savu telefonu, taapat kaa naudu un pasi, steidzoties uz eksaamenu (no kura pusi, kaa izraadiijaas, vajadzeeja rakstiit jau vakar) aizmirsu Riigaa).
Vispaar, ja taa padomaa, vinjam vareeja likties aizdomiigs arii veids, kuraa savaa neuzmaniibaa to pateicu; "Par to tu driiksteesi man iedot savu telefona nummuru", taapat arii fakts, ka peec tam, kad tikko izklaastijusi, ka naudu aizmirsu maajaas, izvilku no somas macinju ar uzrakstu "Pink burglar" un saaku paarskaitiit moneeetas, censhoties ko nebuut sastitjeet. Nevar tak paguut katram durakam izskaidrot, ka ne visi cilveeki visu tiem piederosho naudu neesaa liidzi macinjaa.
Stjiiraamies mees kaa draugi- Vinjsh nepacietiigi skraapeeja ar pildspalvu kaadas, Tallinas centraa esoshas, pieturas kartee "Taisni un pa labi", kameer es meedjinaaju saprast, kura ir labaa roka, bet to noskaidrojusi, ieteicu vinjam mani nosuutiit uz Tallinas rajonu, kuru sauc "Kosmos". Vinjsh teica, ka karte izbaleejusi un nevar salasiit.
"Un taadi veel grib buut par rezjisoriem..." domaaju es, pie sarkanaa scheersojot ielu pa "zebras" baltajaam sviitraam.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

Vikings

(no subject)

from: [info]vikings
date: Jul. 17th, 2008 - 12:29 pm
Link

Nja.. bet viādi citādi ir labi, ne? Un vārds Girtas lietuviki nodzīmē "sadzērājies"

Reply


(no subject)

from: [info]kashadura
date: Jul. 17th, 2008 - 12:50 pm
Link

Labi viss daudzmaz, jaa

Reply | Thread


(no subject)

from: [info]nefolk
date: Jul. 17th, 2008 - 07:59 pm
Link

Kas ir?

Reply | Parent