12 Novembris 2010 @ 00:01
maaadness part 1  
tas viss notika kādā nepārāk saulainā dienā tālu aiz Krievijas robežām, tik tālu, ka varbūt pat ne mūsu planētā. kur tad tas notika, tu jautāsi. es varu pateikt - Planētā Kāmis666, kas ļoti līdzinās mūsu planētai, tomēr ir daudz savādāka - to apdzīvo tikai kāmji. šī stāsta vaininieks ir kāmis Melhiors Dorotija Trešais. ar viltīgu skatienu, okulāru, uzliektām ūsiņām un hūti viņš risina planētas Kāmis666 ekonomiskaš un politiskās problēmas, tomēr ne vienmēr tas izdodas kā plānots.. 
turpinājumā pagaidām ir vēl viens teikums, tomēr drīz tas varētu pāraugt par iespaidīgi neprātīgu stāstu. un bildes gāžas aumaļām. man galīgi nav prāts! 
stāsts sākās ar ŠO BILDI
jūs jau nojaušat, kurš kāmis ir Melhiors Dorotija Trešais, bet stāsta turpinājumā būs par viņa ļauno dvīņubrāli - Hludvigu Van Ļaunumiņu, kas ir tas pilnīgi trakais zombijkāmis viņam blakus. jāaaa
laikam jāiet gulēt, savādāk taps vēl kāds pilnīgi wtf darbs.
 
 
noskaņojums: pilnīgi debīls
skan: Dream Evil - The Sledge
 
 
( Post a new comment )
[info]multisulinj on 12. Novembris 2010 - 00:54
es nemaz neizlasīju tavu ierakstu līdz galam, bet pamanīju vārdu Kāmis un apskatīju bildi un redzēju tur daudz kāmju un mani vienkārši pārņēma sajūsma un laimīgs satraukums!
(Atbildēt) (Link)
[info]izdziivotaaja on 12. Novembris 2010 - 19:48
:D
Mani atkal piesaistīja, ka mani gan ļoti šaurā pulka dēvē par zombijgurģi & vēl visādi zombij-varianti..kāmis ar laikam bijis...

Nu ir arī cilvēks ar tādu iesauku zināms :D
(Atbildēt) (Link)