ballītes smird

February 16th, 2018 (11:12 pm)

šonakt palieku iekšā, uz ballīti nevienu neiešu, jo man ir aizdomīgs nogurums un īgnums, esmu tik laimīga, ka nav jāuztraucas, kur mētāšos no rīta
LMA karnevāls jau kādus 4 vai 5 gadus ir tas notikums, kura dēļ vispār elpoju, bet šogad izlaist nemaz nav tik traģiski. viss iet uz grunti, bet nevienam nav noslēpums, ka reiz, kad man bija 19 gadu, brīnišķīgi pavadīju laiku arī studentu paradīzē, ja tāda vēl notiek.

kaņepē gan nē. lūk, TĀ ir bēdīga vieta. kur katru nedēļas nogali vienas un tās pašas sejas, tikai ar citu tinder deitu. visi blisinās viens uz otru, jo narkotikas tur nav patīkami lietot.

čē- ļoti norm. vieta, man nav, ko cepties, ir labāk par čomski, lai gan daudziem noteikti pietrūkst tas "kaut kas", ar ko es domāju smaku, bet es priecājos par to vietu, tā kā, ok, tur tu visticamāk nedejosi, bet dzērieniem normālas cenas, vienmēr tur dirn kāds pazīstams un varu aizskriet turp vai prom 5 minūtēs.

one one man nav skaidrs. pēdējos gados tur ir pārāk daudz ārzemju studentu. mūzika tur parasti laba, bet nevar atslābināties un dejot, jo visu laiku jāpiesargās un skaņa arī ir drausmīga...

piens- bye! lai gan gribu piedzīvot to leģendāro "piena trešdienu"

Golden - esmu tikai uz klikklakiem bijusi, bet nu ļoti forši man tur gāja, cilvēki forši un izdejoties arī var. bet arī kaut kas ne līdz galam

autentika (bijušais bruņinieku 2) ir palicis pārāk hipijīgs un tas wooaa trippy shit duude vaibs man uzdzen šermuļus. ok, gan jau, ka tur notiek pa laikam kas labs. bet dārgi! bet forši, ka ir tie lounge spotiņi.

localhouse/ localboards- droši vien vismazākajiem. nekad tur labprātīgi neeju, bet biju tur pirms mēneša, skatījos uz vienu čali, kuram mati bija tādās kā astītēs sānos, un mazas meitenītes ļoti aktīvi un stilīgi dejoja, pa laikam dīdžejam, ja nemaldos, tonakt DJ goodzh spēlēja, palecās plašu atskaņotājs un viss pārrāvās, tās pašas sīkās meitenītes tualetē pa trim buhāja dzērveņu diniņus un atgriezās uz deju grīdas vēl sparīgākas.

noliktava nr 3. ko lai saka, jāatzīst, ka šajā gadā gadījies tur būt diezgan bieži, bet manā draugu lokā tas īsti nav galamērķis. to vaibu ir grūti izmērīt... pārsvarā barely 18 bērni, ļoti mazs "mākslinieku" procents, es gan nezinu, kā pie hiphopa vai dnb dejot, bet beigās jau kustos vienalga kā. tāds kā fake ghetto. tur ejot, obligāti vajag kādu streetwear gabalu. ja tas būs feiks, perfekti, iederēsies vēl labāk. normāla skatuve, plašs, par skaņu nevaru spriest, jo vienmēr esmu bijusi pilnīgā pakaļā. meitenes tur ir ĻOTI agresīvas. nekādā gadījumā necenties pielīst tuvāk skatuvei priekšā kādai skaistulei.

pūce, klubs naktī/klube, pūcs naktī/ jebšu bijušais speisdogs. mans un manu draugu 2016. gada hits. daudzas atmiņas pārrāvušās ar uzlādētiem vārdiem "ejamuzspeisdogu!", lai gan to jau sen tā vairs nesauc.. tad ceļš, visticamāk, no kaņepes vai skolas, ko īsina atmiņas robi, vēl īsāks ripojiens pa kāpnēm lejā, un sāku svētlaimē vicināt savus locekļus pie jebkāda tehno/elektro/dubstepa/dnb sajaukuma, kamēr virs mums, otrajā stāvā skan keitija perija.

neverlate- ok, tur es biju vienreiz. ļoti sapūtusies, un, lai izturētu to visu, vajadzēja uzlādēties kādas 5 reizes. es negribu komentēt to mc vai kā to nosaukt. nezinu. nu, dejo meitenes ar šķību muguru un topiņos ar izgrieztiem pleciem.

tas pagaidām arī būs viss, šīs gan nav vienīgās vietas, kurās esmu bijusi, un plānoju šajā gadā izlūkot vēl vairāk vietu

Comments

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: February 17th, 2018, 12:54 am

pūce vata nav bijušais pulkvedis? speisdogs tagad ir follow the rabbit, neeee?

Posted by: kapnutelpa ([info]kapnutelpa)
Posted at: February 17th, 2018, 01:53 pm

veicu nelielu izmeklēšanu!
pūce patiešām ir bijušais pulkvedis, bet speisdogs skaitās tas, kas ir pagrabā, biju, kad 2015. atklāja
taisnība! agrāk speisdogs atradās tur, kur tagad ir rabbits, vecpilsētas 19

Posted by: kants ([info]kants)
Posted at: February 17th, 2018, 01:42 pm

:d perfekti par kañepi

Posted by: vecais indiānis džims ([info]jim)
Posted at: February 17th, 2018, 06:36 pm

diezgan labs apskats, tnx

Posted by: kapnutelpa ([info]kapnutelpa)
Posted at: February 17th, 2018, 11:37 pm

paldies Tev! Priecājos, ka neviens nav vēl apvainojies

5 Read Comments reply