Kaija laimiiga [userpic]

8. Maijs 2008 (16:12)

šķiet ka esmu pazaudējusi kādus 10 kg beidzamo pāris mēnešu laikā. apetīte ir 0, riebjas visi ēdieni un to smaržas, nevaru ciest. vemt nevemju, tikai vienu reizīti, kad apēdu vitamīnu tukšā dūšā.
kārojas mīļotā brī siera, bet saka, ka nevar. ko tad man, badā nomirt?
esmu nogurusi visu laiku. negribas darīt neko. un nedaru ar. satraukšos kaukad citad.

Comments

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 9. Maijs 2008, 09:29

pirmi trīs mēneši laikam skaitās visgrūtākie. pēc tam visādi nelabumi pazūdot. a kāpēc brī sieru nedrīkst? es arī to patērēju lielos apmēros, es arī būtu nepatīkami pārsteigta.

Posted by: sleep- ([info]sleep_talking)
Posted at: 9. Maijs 2008, 10:44

latvijā ārsti neaizliedz sierus un suši. informē par to, ka rietumos dažviet aizliedz, bet saka, ka lielāks risks ir, ka tevi ķers zemu lidojoša lidmašīna [stulbs joks, bet man vēl nav bijusi kafija].

Posted by: Kaija laimiiga ([info]kaija_ka)
Posted at: 9. Maijs 2008, 22:10

jaa, vinji te parspiilee shis lietas baigi. un baigi aizraujas ar kjeizargriezieniem. tjipa - ai, es nbegribu mociities, davaai kjeizargriezienu. daktere - ok, shodien tiksim majas atraak.

Posted by: sleep- ([info]sleep_talking)
Posted at: 9. Maijs 2008, 23:36

mēģini visu gūglēt. es ļoti izšķīru divas lietas: kas ir riskanti [un svarīgi, cik], un kas ir kaitīgi. cigaretes - kaitīgi, lai kādā daudzumā. sieri - visticamāk, nāks tikai par labu [olbaltumvielas], pastāv ļoti neliels RISKS. vīnam, cik atceros, bija pa druskai no katra, bet galvenokārt - risks.

lai gan jāatzist, kad tu turi rokās veselu, tikko dzimušu zīdainīti, tu nesaproti, kā esi varējis pat tikai riskēt ar viņu. vienkārši tikai tad patiešām aiziet, ka, ja viņam kaut tikai matiņš uz galvas būtu aizskarts, cik lielāks par visu, visu tas ir. nevis vispār, bet tieši tev.

bet Jums viss būs lieliski, un Tu jau esi uzsākusi visu ļoti atbildīgi :)

Posted by: Korish ([info]courty)
Posted at: 9. Maijs 2008, 13:22

Kāda tur ir sistēma, reizi mēnesī jāiet ar analīzēm un atrādīties? Kā Tev ar viņiem- ārstiem,analīzēm ietās? Ir taču viss oki? Zini, bet drīz jau beigsies tā kg zaudēšana:) nāks tik klāt! Rīt došos pie savas ārstes un redzēs, cik pavisam pa šo laiku ir nācis klāt. Iepriekšējo reizi bija +13kg.

Posted by: Kaija laimiiga ([info]kaija_ka)
Posted at: 9. Maijs 2008, 22:06

nu man ir vecmaate - jaa reizi menesi pagaidaam, velak 1 x nedeljaa. esmu redzejusi savu vecmati tikai 1 x kops uzzinaju ka bernins gaidams, analizes vel nav bijushas. bet viss bus oki :)
esmu iepakota kaudzee gramatu kas man jalasa, video utt.
un dzemdibas bus majas, baseininjaa - tads plans :)
un jaa - taisniiba tev , estgriba drusku ir uzlabojusies. sakuma bija traki, nevareju iedabut itin neko. bet nu jau ir labak :)

Posted by: ezic ([info]ezic)
Posted at: 9. Maijs 2008, 22:03

visi vitamiini jaaeed peec lielaakaas dienas eedienrizes, savaadaak var buut slikta duusha. bet kaapeec brii sieru nevar?

Posted by: Kaija laimiiga ([info]kaija_ka)
Posted at: 9. Maijs 2008, 22:07

to, ka vitaminus jaeed peec eshanas nevis pirms es sapratu shorit otreeiz izvemjot oranzho vitamiinu laukaa :))) laikam nepatiik kungjitim tukshaa dushaa :)

Posted by: Kaija laimiiga ([info]kaija_ka)
Posted at: 9. Maijs 2008, 22:08

es kaukur lasiju ka shitos mikstos sierus nevar jo vinji saturot visaadas tur bakteerijas. bet nu te jau visu paarspiilee - nedriikstot par druscinj viinu iedzert :) nemaz nerunajot par cigareteem kas ir naaves greeks (nu es veiksmiigi atmetu, bet bija traki gruuti)

Posted by: ezic ([info]ezic)
Posted at: 20. Maijs 2008, 15:00

iedomaajies ko vinji teiktu par kefiiru. tur pilns ar vinjiem nezinaamaam bakteerijaam :)

Posted by: zdv ([info]zdv)
Posted at: 10. Maijs 2008, 17:36

Mana ginekologje shajaa sakariiba teica, ka galvenais ir klausities, ko un kaa Tev saka priekshaa pashas kjermenis attieciibaa uz eshanu utml. :)Sveiciens Tev no mana mammuka btw. :)

Posted by: Kaija laimiiga ([info]kaija_ka)
Posted at: 10. Maijs 2008, 18:02

jaa, pilnigi piekriitu!!! :) man škiet ka šajā notikumā mans ķermenis ir vistuvāk dabai un instinktīvi zina ko viņam vajaga :) tikai apnicis tas mūžam rūcošais iekš vēdera :)
un starp citu beidzamo pāris dienu laikā bija lielāka apetīte (šorīt atkal pazudusi) un pilnīgi jūtu kā stipjas un aug iekšā :)
sveicini apakaļ mammu - un bija baigais prieks tevi redzēt!

12 Lasīt komentārus atbildeet