Kaija laimiiga [userpic]

8. Maijs 2008 (16:12)

šķiet ka esmu pazaudējusi kādus 10 kg beidzamo pāris mēnešu laikā. apetīte ir 0, riebjas visi ēdieni un to smaržas, nevaru ciest. vemt nevemju, tikai vienu reizīti, kad apēdu vitamīnu tukšā dūšā.
kārojas mīļotā brī siera, bet saka, ka nevar. ko tad man, badā nomirt?
esmu nogurusi visu laiku. negribas darīt neko. un nedaru ar. satraukšos kaukad citad.

Comments

Posted by: sleep- ([info]sleep_talking)
Posted at: 9. Maijs 2008, 10:44

latvijā ārsti neaizliedz sierus un suši. informē par to, ka rietumos dažviet aizliedz, bet saka, ka lielāks risks ir, ka tevi ķers zemu lidojoša lidmašīna [stulbs joks, bet man vēl nav bijusi kafija].

Posted by: Kaija laimiiga ([info]kaija_ka)
Posted at: 9. Maijs 2008, 22:10

jaa, vinji te parspiilee shis lietas baigi. un baigi aizraujas ar kjeizargriezieniem. tjipa - ai, es nbegribu mociities, davaai kjeizargriezienu. daktere - ok, shodien tiksim majas atraak.

Posted by: sleep- ([info]sleep_talking)
Posted at: 9. Maijs 2008, 23:36

mēģini visu gūglēt. es ļoti izšķīru divas lietas: kas ir riskanti [un svarīgi, cik], un kas ir kaitīgi. cigaretes - kaitīgi, lai kādā daudzumā. sieri - visticamāk, nāks tikai par labu [olbaltumvielas], pastāv ļoti neliels RISKS. vīnam, cik atceros, bija pa druskai no katra, bet galvenokārt - risks.

lai gan jāatzist, kad tu turi rokās veselu, tikko dzimušu zīdainīti, tu nesaproti, kā esi varējis pat tikai riskēt ar viņu. vienkārši tikai tad patiešām aiziet, ka, ja viņam kaut tikai matiņš uz galvas būtu aizskarts, cik lielāks par visu, visu tas ir. nevis vispār, bet tieši tev.

bet Jums viss būs lieliski, un Tu jau esi uzsākusi visu ļoti atbildīgi :)

12 Lasīt komentārus atbildeet