13 Marts 2010 @ 02:34
Bija laiki  
Bija laiki, kad teļļukā varēja redzēt nu jau aizsaulē aizgajušo Eijeru (Ayer), kurš studijā pīpē un stāsta par loģisko pozitīvismu.
 
 
( Post a new comment )
[info]antons_v on 13. Marts 2010 - 10:24
Smalki bez gala. Izņemot sarunas saturu, ir vēl divas lietas, kas norauj jumtu:

1) Smēķis studijā.
2) Bikses līdz padusēm.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Avtonoms[info]junona on 13. Marts 2010 - 13:10
Es iesaku noskatīties 4. daļu. Tur uz jautājumu, kādi ir loģiskā pozitīvisma trūkumi, Fredijs atbild, ka galvenais trūkums ir tāds, ka as ir aplams. Un tad, protams, atkal tiek izvilkts smēķis. Charming.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Avtonoms[info]junona on 13. Marts 2010 - 13:17
UN te fragments no Eijera biogrāfijas
"At yet another party he had befriended Sanchez [Fernando Sanchez, a fashionable designer, allegedly famous for womens’ underclothes]. Ayer was now standing near the entrance to the great white living-room of Sanchez’s West 57th Street apartment, chatting to a group of young models and designers, when a woman rushed in saying that a friend was being assaulted in a bedroom. Ayer went to investigate and found Mike Tyson forcing himself on a young south London model called Naomi Campbell, then just beginning her career. Ayer warned Tyson to desist. Tyson: “Do you know who the fuck I am? I’m the heavyweight champion of the world”. Ayer stood his ground. “And I am the former Wykeham Professor of Logic. We are both pre-eminent in our field; I suggest that we talk about this like rational men.” Ayer and Tyson began to talk. Naomi Campbell slipped out."
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]antons_v on 14. Marts 2010 - 14:11
Jā, jā, šitas fantastiskais stāsts bija dzirdēts. Es vēl iedomājos, kā Eijers, komfortabli savilcis bikses līdz padusēm cērt čatu ar jaunām modelēm (diez' par ko? Par Vīnes pulciņu, vai?), kā viņš metas glābt dāmas godu un kā Taisons reāli apjūk no tā, ka šitāds akadēmisks diegabiksis lec viņam augumā.

:))))))

Bet, ja nopietni, tad visu cieņu Eijeram.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
eslijs[info]eslijs on 15. Marts 2010 - 22:31
Ir arī raidījumi, kur Serls jaunībā stātsa par Vitgenšteinu, valodas filosofiju utt.
Bet mans hīts ir Dammita un Deividsona sarunas fragments: http://www.youtube.com/watch?v=DT_IiK7FTTs
(Atbildēt) (Link)