jubilacija -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 29th, 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:56 pm
Ik pa brīdim salasos apgalvojumus:
Tiek nojaukta dzimumu robeža...
Viens no mūsdienu sabiedrības lielākajiem biediem - vecums.
utt.
(Pirms ko saku - šie vispārinājumi ir manis darīti un, patiesi, nebalstās uz gadiem ilgiem pētījumiem - viena vienīga empīrika un ierobežotas prāta spējas.)

Mazas meitenītes vairs neizskatās pēc lellītēm. Viņas tiek ģērbtas tieši tā pat, kā viņu padsmitgadīgās māsas. Arī brāļi nezkāpēc ģērbjas dikti līdzīgi. Un tad arī mamma ar tēti - jauneklīgi/brīvdomīgi. Viss jau it kā skaisti, un nav runa par to, vai pareizi. Vienkārši arvien grūtāk pēc cepures noteikt vīrs vai lēdija, pusaudzis vai "labākajos gados". Kaut kā viss sajūk un samaisās.
Un vecums, pārliecinoši, vairs nav modē. Nav nācies sastapt cilvēku, kas teiktu, ak, kā vēlos reiz kļūt par Veco Viedo. Nē! Pasarg Dievs! Kaut vai pēdējo dienu grāvējs - žurnāla "Lilit" reklāmu ar Evelīnu Kovaļevsku - par to, ka viņai 30 un nevis 29, par tām krunciņām jauko četrdemitpiecgadnieču sejā... Bet tam apakšā - nē, nē, nē, tikai ne man, tikai ne tās krunciņas, tad vēl klimakss un tad es izžūšu, un dzīve būs galā, jo būt vecam, kaut arī viedam, nav labi, nemaz nav labi...
Un kura ir man pieņemamā uniseksa un "līdz tai vecuma robežai jau vēl var dzīvot" svītra?

(6 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]puce
Date:May 29th, 2006 - 08:57 pm
(Link)
es šodien vienā brīdī iedomājos, ka drīkstu sevi uzskatīt par jaunu, kamēr tantes poliklīnikā saka "ģevuška", nevis "ženščina". sanāca tur šodien tāda stīvēšanās. un es izpelnījos apzīmējumu "ģevuška". savos gandrīz 37 :-DDDDDD man patika.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:May 29th, 2006 - 10:49 pm
(Link)
Tas jauki! Hihi, es, starp citu, tirgū tantīti, no kuras ko pirkt, izvēlos pēc tā, kā viņa mani uzrunā, un, pasarg dies, ja viņa man saka - kundzīt... Varu pat pamukt no mazsālīto gurķīšu kārdinošās tuvības;))
[User Picture]
From:[info]spiidala
Date:May 29th, 2006 - 09:08 pm
(Link)
man frendlistē šis puksts tieši blakus pajautā komūnas jautājumam : "ēēē... Lorne Cameron ir vīrietis vai sieviete?"
:)
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:May 29th, 2006 - 10:49 pm
(Link)
ēēē... a kas vispār ir Lorne Cameron? (laikam esmu gan veca, gan stulba un neizglītota...)
From:[info]biezpientaure
Date:May 30th, 2006 - 10:27 pm
(Link)
mazas meitenītes, kas izskatās pēc popdziedātājām, un padzīvojušas popdziedātājas, kuras cenšas izskatīties kā mazas meitenītes.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:May 30th, 2006 - 10:31 pm
(Link)
No kā tas, nez? Tiešām reklāma? Bet reklāmu taču arī tikai cilvēki vien izgudro... Vai varbūt katram laikam kāda sava fīča?

> Go to Top
Sviesta Ciba