jubilacija - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 29th, 2006


[info]jubilacija06:56 pm
Ik pa brīdim salasos apgalvojumus:
Tiek nojaukta dzimumu robeža...
Viens no mūsdienu sabiedrības lielākajiem biediem - vecums.
utt.
(Pirms ko saku - šie vispārinājumi ir manis darīti un, patiesi, nebalstās uz gadiem ilgiem pētījumiem - viena vienīga empīrika un ierobežotas prāta spējas.)

Mazas meitenītes vairs neizskatās pēc lellītēm. Viņas tiek ģērbtas tieši tā pat, kā viņu padsmitgadīgās māsas. Arī brāļi nezkāpēc ģērbjas dikti līdzīgi. Un tad arī mamma ar tēti - jauneklīgi/brīvdomīgi. Viss jau it kā skaisti, un nav runa par to, vai pareizi. Vienkārši arvien grūtāk pēc cepures noteikt vīrs vai lēdija, pusaudzis vai "labākajos gados". Kaut kā viss sajūk un samaisās.
Un vecums, pārliecinoši, vairs nav modē. Nav nācies sastapt cilvēku, kas teiktu, ak, kā vēlos reiz kļūt par Veco Viedo. Nē! Pasarg Dievs! Kaut vai pēdējo dienu grāvējs - žurnāla "Lilit" reklāmu ar Evelīnu Kovaļevsku - par to, ka viņai 30 un nevis 29, par tām krunciņām jauko četrdemitpiecgadnieču sejā... Bet tam apakšā - nē, nē, nē, tikai ne man, tikai ne tās krunciņas, tad vēl klimakss un tad es izžūšu, un dzīve būs galā, jo būt vecam, kaut arī viedam, nav labi, nemaz nav labi...
Un kura ir man pieņemamā uniseksa un "līdz tai vecuma robežai jau vēl var dzīvot" svītra?

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

> Go to Top
Sviesta Ciba