- Mammas ābolkūka II
- 17.10.09 10:34
- mammas ābolkūka, vakar izmēģināju, visiem garšoja. āboļi īsti neizcepās, pamatne bija gatava mazliet ātrāk. iespējams, vajadzīgi skābākas šķirnes āboli un ātrāk jāsašķēlē un jāsacukuro. vai nu pamatne jāliek biezākā kārtā. olas putot atsevišķi nebija jēgas, mīkla bez baltumiem sanāca pārāk cieta, lai baltumus varētu normāli iecilāt. tad jau drīzāk mazliet sāls un tējkaroti cepamā pulvera.
- 5 rakstair doma
- Re: paldies, paldies!
- 17.10.09 20:03
-
īstās auzu pārslas manuprāt ir visās lielākajās veikalu ķēdēs, delaizē, corā un carfūrā jau nu noteikti. skaties pie brokastu pārslām, parasti nobāztas pašos augšējos vai apakšējos plauktos vistumšākajā stūrītī. :) carfūram ir veikala marka, paciņa orandža ar bāldzeltenu, delaizei ir bioloģiskās auzu pārslas, caurspīdīgā paciņā. meklē flacons d'avoine, havervlokken vai haferflocken.
- Atbildēt