- olas un miegs deviņi
- 5.5.16 07:44
- vakar ilgi lasīju grāmatu, aizmigu pēc vieniem, pamodos sešos trīsdesmit. divdesmit sešās, ja gribam būt precīzi, piecas stundas, tātad, pavisam neslikti. šodien plānos lēna diena, beļģijā brīvdiena, jēzus debesbraukšanas diena. viss zaļo un zied - un man nav žel, lai brauc jēzus debesīs.
vakar, jau rakstīju, viena ēdienreize, spināti ar asinsdesu. mēģinu palielināt zivis (kaut kā nekārojas šopavasar) un orgānu gaļu racionā - ej nu un daboni, ja nevienu miesnieku neuzrunā uz tu. - 9 rakstair doma
- 5.5.16 09:23
-
aknas pie jums nav modē?
- Atbildēt
- 5.5.16 16:46
-
nope.
- Atbildēt
- 5.5.16 09:59
-
vai pie jums var nopirkt asinsdesu bez putraimiem?
- Atbildēt
- 5.5.16 11:45
-
man nav ne jausmas, ko beļģi liek asinsdesās, bet man ir sajūta, ka tur nav putraimu.
- Atbildēt
- 5.5.16 11:53
-
uzmeklēju tradicionālās receptes, izskatās, beļģu asinsdesas sastāvā varētu būt vai nu maizes mīkstums vai sausiņi (krutoni), uz 1 1/2 kg gaļas, 1 kg sīpolu un litru asinīm 1/2 kg. tātad aptuveni 1/8 daļa no sastāva vai ~13 %.
- Atbildēt
- 5.5.16 11:56
-
hmm, taatad nav iisti koszer
- Atbildēt
- 5.5.16 12:01
-
nope, nav gan.
tas, starp citu, izskaidrotu manu viegli aizpampušo skatu. :) bet, nu, pati es negatavotu. pavisam nopietni apsveru ieviesties par klienti kāda no jaukajām mazajām gaļas bodēm, kauč manas kulinārās dotības ir mazliet nekādas. bet vienmēŗ jau var mēģināt. - Atbildēt
- 5.5.16 12:09
-
tieszi galjai nekaadas iipaszaas dotiibas nevajag, iepeerc cepemos maisus un paaris pakas ar garszvielaam. Ieriivee ar garszvielaam, ieliek maisaa vai vienkaarszi follijaa un uz cepeszpannas - palaizh cepties uz stundu un eediens paaris dienaam gatavs (protams, ja gjimene nepieiet lietai paaraak sirsniigi un neapeed visu vienaa dienaa) :)
- Atbildēt
- 5.5.16 12:20
-
orgānu gaļā ir daudz lielāka mikroelementu un vitamīnu koncentrācija, tāpēc reizi nedēļā iesaka štopēt māgā tieši orgānu gaļu (sirdis, plaušas, nieres, aknas, mēles, ausis un ko tur vēl).
- Atbildēt