11 March 2011 @ 10:17 pm
pārāk lielos vilcienos  
kamēr vieni šūmējas, ka LV medijos Japānas notikumi tiek par maz atspoguļoti, citi paceļ jautājumu par interesēšanās robežām - cik vajadzīgi un ētiski ir, piem., skatīties video tiešraides no notikuma vietas, sēžot siltā istabā (ar popkornu vai bez). mediju rīcība, piedāvājot šādu iespēju, jau saprotama - atradīsies gana daudz asu izjūtu cienītāju un varbūt dažu redzētais mudinās uz kaut kādu sociāl-palīdzīgu aktivizēšanos, pat ja neapzināti. piekrītu, tas atgādina perverso kārdinājumu aiziet uz pilsētas laukumu, lai redzētu, kā sārtā čurkst raganas un ripo galvas. no otras puses - neredzu, kā nošķirt šo interesi un "tīri cilvēcisko" interesi par dabas stihijām u.tml.

Tags:
 
 
( Post a new comment )
![info]jedritvai on March 12th, 2011 - 05:27 pm
es jau arī neticu. 

tikai pieļauju, ka kāds gribētu redzēt arī vienkārši lielos viļņus, kas aizskalo palmas utt., IT KĀ distancējoties no tā, ka neskaitāmiem cilvēkiem tā ir katastrofa.
par to noticis/notiek - manuprāt, līdzīgi arī nacisma estētikai var pievērsties tikai tad, kad tās šausmas ir beigušās un arī tad tas (vismaz) emocionālā ziņā balansē uz robežas.

un par medijiem Banksijs labi pateica:

(Reply) (Parent) (Link)