[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
9.-Sep-2019 01:20 pm
Nu ir tiem vīriešiem kkur ieprogrammēts paciest sieviešu izgājienus un garastāvokļu maiņas xD
Goda vārds apbrīnoju viņus!

...
Cenšos saprast, kā saprogrammēt savu ikdienas dzīvi...vnm par maz laika/pārāk neefektīvi izmantoju? Tik daudz ko gribās izdarīt, iemācīties un sasniegt.
Vakar bijām vakariņās manā iepriekšējā darba vietā. Ienāca prātā, ka moš varētu pāris maiņas nedēļā tur pastrādāt. Diezgan ātri pārdomāju vietas ziņā, bet pati ideja varb nav slikta, jo šī brīža darba vietā sezona teju cauri un ar stundām ir kā ir. Bet no otras puses, tieši tāpēc es biju tik priecīga šeit strādāt, jo, jā mazāk nauda, bet vairāk laika ņemties ar mūsu uzņēmuma lietām, bet, ja godīgi, tāpat nevaru saņemties norm uzsākt kko darīt. Braukt uz cehu ta nav problēma, bet tieši grāmatvedības lietas, saprast visas atļaujas utt. Varb pat mēģināt kkādus online kursus pameklēt. Papīrs pohuj, bet tieši info.
...un tā ir tikai daļiņa no visa. Tā kā nevaru pa pilnu programmu kkur pieķerties, tad cenšos vismaz kko no visa, jo piem darbam vēl tāpat dafiga vajag mācīties + valodu ar jāspiež, jo nepietiek labai komunikācijai. Pluss man atsūtīja lasāmo teoriju saistībā ar zobencīņām, ko arī būtu noderīgi pamācīties. Angļu valoda ar vēl nav tik laba kā gribētos, jo gribas tiešām gramatiski pareizi komunicēt + vēl visādi sīkumi. Dikti gribās arī tiesības nolikt, bet tam toč nav laika un līdzekļu, lai gan tā ir lieta, ko izdari pa tiem mēnešiem un gatavs. Ehhh xD

Smejoties pukojos uz sevi, ka tik daudz kas dzīvē jau sadarīts un pamēģināts, ka vnk nu nav iespējams būt par cilv kas dzīvo "darbs-mājas-seriāli/bārs"
This page was loaded Apr 26. 2024, 12:43 pm GMT.