[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
Commenting To 
8.-Maijs-2019 01:55 am
Labāk vēlāk nekā nekad xD
Pirms 2 ned centrā pārvietoja autobusu pieturvietas... Nu neko, pēc darba 3 min vietā šo laiku čāpoju teju 10 uz jauno (un kā man likās - tuvāko) pieturvietu. Šovakar braucot mājās pēc darīšanām pilsētas otrā pusē, uzzināju, ka ir vēl viena jauna pietura - fucking aiz darbavietas ēkas stūra, ka knapi divus dūmus no cigaretes var nopīpēt un jau būtu pieturā xD

Pēc-pusnakts gardumu taisīšanas niķis nav pārgājis. Ar 4to mēģinājumu beidzot atradu pieneņu pļavu! Tomēr šogad būs mums mājās pieneņu medus.

Par mājām runājot...sākušās šaizes ar pārvākšanos. Jaunā dzīvesvieta ir atrasta un līgums noslēgts.
Klapatas tieši ar izvākšanos no šī dzīvokļa. Bija jau epopeja ar to, ka mums vajagot izvākties mēneša sākumā, jo atrasts īrnieks, un 3 e-pastus par to, kā mēs vismaz mēnesi iepriekš informējām par plāniem utt, neviens neesot saņēmis. Pēc print screen nosūtīšanām nomierinājās un sarunājām, ka 20 datumā mēs pametam telpas. Nesen aizrakstījām, lai precizētu 2/3 mēneša īres apmērus, ja jau uzreiz pēc tam ievācas jauns cilv, kāpēc mums maksāt pilnu summu? ...Pieprasa pilnu summu, jo esot kompensējis (Is that really a thing?) tam cilv to, ka viņš nav varējis uzreiz ievākties, jo mēs, redziet, šitā izdarījāmies un gribējām palikt ilgāk.

Fucking kidding me?! Viss tika ziņots un mēs jau tā mēnesi būsim LV ar milzīgiem tēriņiem + jaunajā dzīvoklī maksājam pilno īres maksu.....un to 1/3 īres maksu es biju norakstījusi priekš pēc-kāzu mini tripa, kas vairāk pārsteigums manējam, jo viņš galamērķi uzzinās tikai lidostā.

...visp tgd sēž iekšā bailīte par atslēgu atdošanu. Bļin, nu bija sajūta, ka ievācoties jāuztaisa video/jāsafočē visus defektus, lai mums nepiesien un vēl izdomā kko novilkt no depozīta. Vannas istabas skapīša durvis vēl salabosim, jo nevaram atcerēties, vai tas bija vai mēs sabojājām..tomēr 2,5g te nodzīvots. Bet piem. nosūcējs virtuvē...Nu ok, par to mums vēl ir e-pasti, kur jautājām, vai mums tiks kompensēts, ja nomainīsim. Atrakstīja, ka netiks, tāpēc neko nedarījām.
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 26. 2024, 1:44 pm GMT.