[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
25.-Apr-2019 02:55 am
Piedrāzt to sasodīto pieneņu medu... Daba visur apkārt, bet norm pļavu ar pienenēm neatrast. Nu wtf? Protams, ceļmalas pilnas, bet tādas jau neņems. Tā kā 2 iepriekšējās reizes biju pēc darba un nebija spēka vairāk par 2h vazāties pa piemājas takām, šorīt devos ārpus pilsētas. Lai arī nepiepildīju brauciena mērķi, toties atklāju jaunu apskates vietu + sev bija challenge vienai pašai doties kalnos/mežā un pietam nepazīstamā vietā. Kkā iepriekš vnm biju ar kādu un vienai vnm bijis bailīgi, bet te viss tikai pašai uz sevi paļaujoties :)

Tā kā tas tika paveikts, ķēros pie nākamā challenge - gym. Iepirku nepieciešamo treniņiem un devos uz vietu, kuru jau iepriekš noskatīju, ka patīk piedāvājums. Varb valoda vai vēl kkas info galda meitēnam, bet mani vairāk atgrūda nekā piesaistīja. Pēc izskata ar nu - make up vēl uz robežas, bet tās mākslīgās skropstas..grrr! Kāda jēga no kā tāda, ja no gabala var pamanīt, ka fake?! Vēl lielu lomu nospēlēja, ka man ļoti nepatīk, ka svešs cilv stāv tik tuvu, cik viņa..par spīti maniem mēģinājumiem visu laiku palielināt atstarpi. Tā arī pametu to iestādi.

Toties vakara noslēgumā bija pasēdēšana ar kolēģēm un izrādījās, ka viena ar jau labu laiku cenšas saņemties iet uz gym. Tgd meklējam kko, kas derētu abām.

Ok, pats pats vakara noslēgums ir tāds, ka dzeru rumu, jo Cielaviņā vajadzēja un mazākais nopērkamais tilpums bija 0,5...heh :)
This page was loaded Apr 25. 2024, 1:37 am GMT.