[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
Commenting To 
19.-Apr-2019 10:30 am
Kāzu lietas diezgan raiti notiek, bet jau ar šaizēm un pārplānošanām. Tomēr vēl ir stabila cerība, ka līdz galvenajai dienai sagatavosimies pietiekami labi :)

Vakar pēc atlidošanas secinājām, ka pārtikas veikali jau svin lieldienas un vaļā bija tikai Āzijas preču tipa veikals, kuram es vnm metu līkumu, jo biedēja tur apkārt esošo cilv klāsts... Nebija nemaz tik traki. Veikals izrādījās daaaudz lielāks nekā izskatījās no ārpuses un milzīgs preču piedāvājums. Vakar visvairāk priecājos par sienu, kas bija nosēta ar tējām, bet kādu dienu iešu vēlreiz kārtīgāk pačekot.

Lai arī atlidojot bija sajūta, ka gribās kko darīt, darīt un darīt, bet visu vakaru tikai skatījāmies filmas un iekavētos seriālus.
Btw "Ralph Breaks the Internet" ir the best multene, ko pa ilgiem laikiem esmu skatījusies. Protams, vairāk jau bērniem, bet arī pieaugušie šo to no turienes var likt aiz auss :) Un tā Shank čiksa...uhhhhh! ^_^

Pagaidām noskaņojos uz došanos uz darbu, bet tā plānu pilna galva un ideja vienu no viesistabas sienām nosēt ar plānošanas grafiku un to-do lapiņām.

Un un un...nākamā mēneša 19. datumā būs pēdējā darba diena šajā iestādē...burvīga sajūta!
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 24. 2024, 12:38 am GMT.