[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
Commenting To 
4.-Apr-2019 03:35 pm
Kad vajag atcerēties kādu konkrētu notikumu, eju šeit. Bet, draņķe, ne visu pierakstu. Tieši pretēji, pēdējā laikā ar vien mazāk, kaut arī lietas notiek.

Vasara tiks sākta ar jaunu dzīvesvietu un jaunu darbu. Pilnu slodzi nevarēja man piedāvāt, bet vismaz kaut kas, kamēr atradīšu kko stabilāku. Plāni gatavi :)

Ignorēju savu zobārstu, lai gan vajadzēs aiziet parunāt par variantiem, jo man patīk plati smaidīt un... Par protēzi pohuj, pat ļoti ok gan skats gan nēsāt, bet tas pieaudzētais brīnums izskatās kā no citas pasaules.

Par zobiem runājot, nākamnedēļ savos teju 30 gados pirmo reizi došos pie higiēnista xD

Vēl drīzumā lielā sapulce par dzeram-naudām. Būs jāsaņemas kārtīgi iziet cauri likumiem, ja nu priekšniecība izdomās čakarēt. Lai gan kopš mūsu kolektīvās vēstules, darbā cita atmosfēra. Nav arī dzirdēts no šamiem, ka mūsu dzeramnaudas apjomi nav sasnieguši limitus xD Nu vai arī pārāk aizņemti ar jaunajiem cilv, jo maija beigās 3 no 4 senior viesmīlēm vairs tur nestrādās.

Ar nākamo ned par brīvo laiku varēs aizmirst. Arī pūra lādes lietas tomēr neiet tik raiti kā paredzēju, bet laiks vēl daudz maz pietiek :)
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 20. 2024, 3:36 am GMT.