[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
18.-Feb-2019 02:57 pm
Cik darba lietas palikušas interesantas :D

No priekšnieces dabūjām rakstisku paziņojumu, ka saņēmusi mūsu papīru un viņi organizē tikšanos ar savu advokātu, lai varētu sniegt mums precīzu info...līdz marta beigām. Interesanti, kā viņi līdz šim varēja aizpildīt algas kartiņas un visp mums ko maksāt, ja jau paši neko nezinot? Viņas atbilde ļooooti atsauca tekstus/pamācības no grāmatas, kā tikt galā ar grūtiem/dusmīgiem klientiem :D

Anyway, tgd esmu oficiāli iestājusies arodbiedrībā un rīt no rīta eju uz tikšanos ar šiem. Es!!! Pelēkā pele, kas pati vnm baidās ko teikt/darīt, it īpaši šādā līmenī! :D Un pa lielam, gribās pat teikt, ka es uzsāku visu traci darbā, jo sāku kolēģēm uzdot jautājumus...sākumā uzmanīgi, bet pretreakcija bija atvieglojums, ka kāds to ir sācis, un sarunas pārtapa par ļoti tiešām un atklātām.

Vēl pirms priekšniece atsūtīja oficiālo atbildi, bija paziņojums, ka būs face to face tikšanās saistībā ar to, kā uzlabot darba apstākļus un par algām. Mēs visas esam šausmās, bet par mūsu papīru tad nevajadzētu būt nekam. Vismaz, ja ko teiks, pieprasīsim kopējo tikšanos ar visiem, kas parakstīja.

Ņemot vērā, ka viens no jauniņajiem uzrakstīja atlūgumu un priekšniece pateica, ka viņš darbā var visp nerādīties, un vēl viena jauniņā arī drīz iet prom, priekšniecībai vajadzētu manāmi pacelt algu palicējiem. Pēc tā skatīšos tālākos plānus. Man ir iespēja tikt strādāt diezgan augstas klases restorānā, bet pie viņiem norm stundas tikai vasaras sezonā. Ja pašreizējā darba vietā lietas iet uz labo pusi, palieku līdz maija beigām, kā iepriekš saskaņots, ja nē, tad ar aprīļa sākumu un kaut ar mazākām stundām, bet uz otru restorānu. Pagaidām varu tikai virspusēji plānot, jo droši zināmais ir vienīgais tas, ka otram restorānam noteikti vajadzēs vēl cilv un norv druška, kas pati tur strādā, ir ļoti labās attiecībās ar priekšnieci...bet vai viņi būs ok pieņemt mani uz ne pilnu sezonu.
This page was loaded Apr 24. 2024, 10:15 pm GMT.