[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
9.-Nov-2018 09:50 pm
Jaunskungs atgriezies no vairāk kā pusmēneša darba darīšanām citā pilsētā. Tajā dienā, vēl dodoties uz darbu, uzvilku ko jaukāku par ikdienas džīnām un milzīgo džemperi...un mana nojausma apstiprinājās - aizveda uz restorānu ^_^ Pēc tam uz vietējo rokbāru, kur rociņas turējām kā tādi pusaudži pirmajos kopā būšanas mēnešos xD Liels prieks, ka izturējām iepriekšējās likstas!

Pamazām turpinu apaugt ar nepieciešamo info priekš kāzām. Frizūra - check! Nianses tāpat tikai, kad kleita būs izdomāta. Pašai kleitai tikai galvenās līnijas ievilktas. Aizdoma, ka šuvēja varētu spiest uz savām domām, bet tikšu galā. Nu lab, tāpat ne tieši viņa šūs, jo vīra māte vedeklai kāzu kleitu nedrīkstot.
1/3 no dienas programmas gatava. Ar manu vedēju jau sarunājām pirms kāzu relax dienu pa SPA ^_^ Tā kā viņa drīz brauks ciemos, tad vēl vairāk sanāks pieķerties pie plānošanas. Pūra lāde, lēnām gan, bet arī pildās :)

Vēl jaunskungs patrāpījās uz viena veikala atvēršanas atlaidēm, tad nu tgd nevaru sagaidīt, kad būs tuvākā kopējā brīvdiena ar labiem laika apstākļiem, lai varētu uzkāpt kādā kalnā un iemēģināt jaunos outdoor gatavošanas pričendāļus + arī "paciņpaiku". Tā kā nākotnes plānos bišķ ilgāks telšu pārgājiens, viss jāizmēģina :)

...tgd ar nepacietību un šausmām gaidu rītdienas zobārsta apmeklējumu.
This page was loaded Apr 20. 2024, 12:56 am GMT.