[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
2.-Okt-2018 05:19 pm
Kind of update.

Paikas pulvera pusdienas strādā tik, ja bijušas super sātīgas brokastis un nav 9h darba diena. Baigi nebrīnos, jo jau biju čekojusi, ka ja tikai aizstātu ar tiem ēdienreizes, tad 5-7x dienā būtu jādzer. Bet joprojām nav slikts variants, ja kko uz fikso vajag paķert :)

Gandrīz 3 ned kā cītīgi dzeru vitamīnus + ik pa laiciņam to paikas pulveri = ir labāk. Gan pašsajūtas, gan izskata ziņā. Zinu, ka matu ziņā tie palīdz tikai jaunajiem augt stiprākiem, bet tomēr + manējais jau nedēļu kā strādā, kas nozīmē, ka daudz lietas sāks drīz nokārtoties un mazāk par ko stresot...viss rezultējies ar standarta matu kušķīti uz ķemmes/dušas grīdas... Iepriekšējais izkritušo matu daudzums bija vēl papildus stress un šausmas katru dienu.

Tā kā manējais dodas uz darbu agri, tad visi darba dienu rīti tgd ir tikai mani.....tiiiiiik fantastiski! Gan pa mājām varu mierīgi paņemties gan atkal atgriezties pie mācībām/projektiņiem, kas bija galīgi atstāti novārtā, jo biju jau novesta līdz momentam, ka pilnībā neko.

...vēl pāris lietas, bet pacietību pacietību pacietību!
This page was loaded Apr 30. 2024, 12:28 pm GMT.