[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
17.-Jul-2018 11:58 pm
Lai arī visas šīs dienas pagājušas iekš darbs <-> mājas, tomēr citādi.
Šodien bija otrā diena kā Team Leader trainee. Vakardiena bija diezgan mierīga, bet šodien uhhh. Tiiik daudz cilv & ne viss gāja pēc plāna, bet tomēr nav vēl pieredzes ar šiem pienākumiem. Dažas reizes aplauzos, kad bija kāda situācija, kuru parasti devu risināt TL vai menedžementam, bet tgd pašai bija jātiek galā. Tā kā nav uz kakla ap 8 galdiņiem, protams, bija laiks to visu darīt. Jau šajās 2 dienās sapratu, ko pašai jāuzlabo, kad būs parastā viesmīles maiņa. Plusā tas, ka vēl jo vairāk jārāda priekšzīmīgs piemērs.
Pēc maiņas bija gara saruna ar priekšnieci, bet visu uztvēru tikai kā informāciju, ko jāapstrādā nevis, ka esmu tik sūdīga darbiniece, kā tas bija iepriekš.

Plusā prieks, ka esot LV neko nenojaušot nopirku "Līderis bez titula" grāmatu. Sākumā lasot liekas, ka ļoti prasti, teju idiotiem uzrakstīts, bet viegli lasās un īpaši tieši, kad uzzināju, ka mani dos darbā šo iespēju, izmantoju tās 12min autobusā palasīt. Mājās joprojām nesanāk saņemties. Krātuvē vēl stāv psiholoģijas grāmata, kurai jau putekļu kaudzīte, bet tgd ir motivācija noslaucīt :)

Prieks arī par ciemiņu, jo manējais sācis vairāk mājās darīties. Varb pie vainas arī mans ilgstošais negarīgais, diezgan uz viņu tēmētais. Tgd tīri ok, kaut arī viņa haltūru=ienākumu apjomi ir kritiski sarukuši, bet redzu, ka cenšas darīt ko lietas labā. Par ciemiņu arī tas, ka ikdienas rutīna sagrauta. Ir savādāk & pat vieglāk.

Vēl rītdiena jānostrādā un tad jau nākamais etaps tatūzim. Šodien dikti sakārojās pēc-darba-aliņu. Principā jau sadzijis, bet ehh. Kas tur vēl kādas 2 ned paciesties.
This page was loaded Apr 23. 2024, 3:36 pm GMT.