[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
Commenting To 
26.-Jun-2018 03:55 pm
Wtf, kas notiek ar mani?
Lai arī guļu savas 7-8h & ēdu norm, pamostos nogurusi & visu dienu izsalkusi, ka pizdjets...Pat neuzskaitīšu visu pārējo.
Vakar no rīta jutos jancīgi, bet aizgāju līdz darbam tik & tā, kas beidzās ar zvanu manējam, ka nejūtos droši viena iet atpakaļ uz mājām & lai atnāk pretī. Šon arī paprasīju brīvu. Škrobe, ka izlēmu gulēt pēc iespējas ilgāk, kas rezultējās ar to, ka mans ģim.ā. vairs nebija uz vietas, kad nonācu līdz klīnikai. Vismaz rīt no rīta dabūju pierakstu. Kolēģes-māmiņas salīdzināja simptomus, bet gr. testi man negatīvi. Protams, doks zinās labāk, bet man uz nerviem velk, zinot sevi... Un vēl tie sapņi, ko nu jau teju katru nakti redzu...pa lielam dzīves iespējas, pagriezieni & pagātnē neizmantotās iespējas tiiiik lielā putrā, ka grūti izsekot.

Tgd otrā diena piespiedu mājās & nez kur likties. Gājiens līdz klīnikai, kas 15 min gājiena attālumā, & atpakaļ mani nokausēja trakāk nekā 8h traka darba diena. Pa mājām ņemties arī nav spēka...bet pa dienu aiziet pagulēt neiespējamā misija.
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 26. 2024, 3:41 am GMT.