[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
4.-Maijs-2018 02:27 am
Fascinē, cik ļoti mainās idejas saistībā ar kāzām..
Šodienas lielās škrobes ir:
- telts. Par svinību vietu atkal tiek apspriests radu viesu nams, kurā nav īpaši atsevišķu telpu gulēšanai. Es vairāk par kamīnistabu, kuru gan tā arī neesmu redzējusi xD Mīļotais grib, lai mēs abi teltī pavadām pirmo nakti. Ar telti šeit domāta ir liela, kurā kājās stāvot var atrasties, ar nosacītu gultasvietu, kas nav guļammaiss & pašu telts iekšieni pagāniski izdekorētu. Pirkt nav jēga...īrēt - problēmas. Vai parastās tūrisma vai milzīgas armijas teltis. Vēl gan ideja dabūt brezenta gabalus & pašiem uzbūvēt..hmmm!
- viesi. Pēdējais plānotais bija tikai pats ģim kodols + vedēji. Tgd jau plānos aicināt arī Mīļotā krustvecākus & manas mammas brāli ar sievu.
- dekorēšana. Ir cilvēks, kas ļoti labprāt uzņemsies. "Problēma" - laba draudzene. Bija nolemts nevienu no draugiem neaicināt, lai pēc tam nav jāklausās pārmetumi. Daudzi draugi saprastu, bet būs tādi, kas apvainosies, kāpēc viņa bija, bet viņi ne. Jā, mūsu kāzas & jādara, kā pašiem gribās..bet. Pa kluso, tjip nekāda info, ka viņa bijusi, arī stulbi & negribu tā.
- vadītājs/priesteris xD. Jāatrod cilv, kas varētu smuki norunāt/novadīt "handfasting" ceremoniju. Oficiāli tāpat no rīta jau būsim bijuši dzimtsarakstos, tāpēc nevajag ar papīriem. Ir meklētas folkloras kopas, bet mums pa lielam tikai to vajag & vairāk mūsu izpratnē/vēlmē..mičošanas, līgavas zagšanas utt neinteresē & negribās. Visp arī tikko dzima ideja. ok.
- kleita. Atkal sāku sliekties uz linu kleitu xD
- kas par huiņu, ka maijā nedrīkstot precēties? Riktīgi ierēcām par šito xD Jaunais datums vēl nav nolikts, bet orientējoši maija beigas/jūnija sākums :)
Comments 
4.-Maijs-2018 04:04 am
Anonymous
Par foršām lielajām teltīm var viduslaiku rekonstruktoru utml. klubiem apjautāties. Pieļauju, ka arī ceremonijas vadītāji tur varētu gadīties!
Par maija kāzām - mēs ar par šito iesmējam vairāk kārtīgi un apprecējāmies maija un vēl piektdienā trīspadsmitajā pa virsu.
4.-Maijs-2018 05:38 am
Kāpēc par klubiem neiedomājos, pati brīnos. Liels paldies!
4.-Maijs-2018 05:12 pm
Anonymous
Nav par ko un lai veicas - gan gatavošānās darbos, gan svinībās un galvenais - kopābūšanā! :)
This page was loaded Maijs 4. 2024, 2:13 pm GMT.