[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
Commenting To 
21.-Nov-2017 04:27 pm
Šajā datumā pirms 2g visu pametu & atlidoju uz Norvēģiju.
Joprojām nenožēloju nevienu no lēmumiem, ko esmu pieņēmusi šeit.

Pāris dienas atpakaļ izdomāju, ka zeķu adīšana apnikusi & laiks pirmajam džemperim.. Vēl 1 roka & apkakle.. Un pirmais kucēns pat nebūs jāslīcina. Vienīgais par ko škrobe, ka, lai nebūtu vienmuļa adīšana, ņēmu daudzkrāsaino dziju, bet pārejas posmi ir pārāk lieli. Lielajos gabalos vēl ok, ka ik pēc pāris rindiņām mainās krāsa, bet uz rokām baigi platās strīpas..meh. Anyway man būs ļoti silts ziemas džemperis ikdienai. Kad šito pabeigšu, varēs jau mēģināt ko rakstainu, jo šo adīju super vienkāršā stilā...pietam atradu sliņķu variantu xD

Vēl..vakar paslīdēju un nokritu, kas nebija noticis ļooooti ilgu laiku. Krītot biju tik pārsteigta par notiekošo, ka ķermenis nepaspēja saspringt & atsitu tikai elkoni, kaut izklājos pa visu asfaltu xD Vakar arī bija pirmā diena, kad sniga..patīkama pārmaiņa n-dienām ar lietu un/vai krusu.

Ar nepacietību gaidu nākamos mēnešus. Oficiāli viss ir nopirkts, pasūtīts/atlikta nauda kā piem. "Oslo pass". Vienīgais, kas būs nepieciešams ir ēšanas/dzeršanas naudas. Laikam beidzot būšu iemācījusies visu saplānot tā, ka pēdējā brīdī nav jāmaksā par visu, kas parasti beidzās ar jostas žmiegšanām līdz nākamajai algai :)
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 20. 2024, 10:39 am GMT.