[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
17.-Okt-2017 11:44 pm
Japāņi ir alkoholiķi! Galvenā atziņa pēc šodienas grupas apkalpošanas. :D
Un rīsu vīns, ko viņi pudelēm pirka, ir negaršīgs! Tā kā nokavēju alko pārdošanas laiku & uz bāru negribējās, no pārpalikumiem paņēmu uz mājām.

Valodas kursos pasniedzēja paslavēja visus par labu vārdu krājumu. Kursa biedrene izteicās, ka viņai nevajag vārdnīcu izmantot, jo es sēžu blakus xD
Ļoti žēl, ka nākamā nedēļa ir pēdējā & finansiālu apstākļu dēļ nāksies ņemt pauzi. Dārgi maitas.

Prieciņš no vienas puses & vēl lielāks apjukums no otras pēc karjeras dienas apmeklējuma. Viena firma ļoti iekrita acīs & brošūra solīja visādas apmācības programmas, tikai netā nekā par to nav. Varb tikai iekšējās. Pa pirkstu galiem čekoju citus profesiju kursus, bet visi norvēģiski. Ja arī būtu angliski, tad hz. Online kursos šad un tad nākas izmantot transleiteri, kad aiziet runa par specifiskākiem terminiem. Vecmamma var priecāties...tgd besos, ka nepabeidzu augstskolu & neesmu ieguvusi vismaz kādu augstāko.

Pirms darba ar leišu drušku pasēdējām kafejnīcā & apbrīnoju to meitēnu arvien vairāk. Saņemties man drosmi tā ņemties kā viņa dara.

Vēl viens šodienas secinājums - esmu palikusi pārāk slinka & čīkstoša. Šodiena bija ļoti piepildīta & sapratu, ka tieši tādu dienu trūkums bija pie vainas manam konstantajam negarīgajam.
This page was loaded Apr 25. 2024, 10:55 am GMT.