[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
1.-Feb-2017 03:51 pm
Ej Tu nost! Šoreiz par personu vārdiem...sēžu savā aplikācijā & pēkšņi teikumā, kur visu saprotu, redzu, ka viens vārds galīgi neiet kontektā. Izrādās, ka "Dag" jebšu latv. - "Diena" ir norm vīriešu vārds te :D

Tas atgādināja, ka salīdzinoši nesen darbā pa telefonu pieņēmu galdiņa rezervāciju & tikai pēc sarunas piefiksēju, ka pie vārda esmu ierakstījusi "Søldag" latv. - "Saules diena" un kā reiz tajā datumā bija saulgrieži, tāpēc sāku uztraukties, ka esmu nepareizi sapratusi &, ka klients vnk precizējis, ka grib saulgriežu dienā pie mums ēst. Bet pie kolēģēm noskaidroju, ka viss ok..Šitais gan liekas, ka ir uzvārds.

Vakardienas prieciņš, ka saņēmu sistēmas paziņojumu saistībā ar savu algas pielikumu. Ņemot vērā, ka gandrīz jau mēnesi strādāju bez līguma & fakts, ka, ja esmu sistēmā, tad oficiāli viss ir ok, nedeva mieru, jo nepierasti. Līgums būšot tik ap mēneša vidu, jo tiekot sastādīta jauna forma. Domāju gan, jo kad ieraudzīgu līgumu biju diezgan wtf, ka kkas tāds skaitās oficiāls. Vairāk atgādināja informatīvo lapiņu.. Imigrācijas dienestā, kad kārtoju uzturēšanās atļauju, arī nelabprāt ņēma pretī.
This page was loaded Apr 20. 2024, 12:38 pm GMT.