iokaste - [entries|archive|friends|userinfo]
iokaste

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 25th, 2022|02:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
aizgāju uz Avataru - 3h, 2x8eur.
nepatika, baigā šaušana 007 stila. ja jau tā - tad varēja vismaz kādu seksa ainu. sievietes parādītas kā neapmierinātas, ķērcošas fūrijas. iepriekš bija labāk.

tāpat tās 3D multenes nav pārāk attīstījušās, sejas vēl ok, bet pārējais kā nolēmēts. moka ar to datorgrafiku būs kā ar elektroauto, sākumā tehnoloģisks izrāviens un jaunums, pēc tam mīņāšanās uz vietas par spīti budžetiem.
linktekstils

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:December 25th, 2022 - 02:53 pm
(Link)
Es teiktu ka pārāk lokāla (mums praktiski rāda tikai tās vienas ģimenes piedzīvojumus) un pārāk koncentrēta uz cilvēku attiecībām, arī tad ja cilvēki ir pandorieši. Par kopainu, kas vispār notiek, kas ir mainījies no pirmās ekspedīcijas, kāds ir stāvoklis - mazāk nekā 5min pa visu filmu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:December 26th, 2022 - 11:30 am
(Link)
Cik sapratu no Criticaldrinker rēvijas vismaz parāda normālu ģimeni ar dabiskām vīrieša-sievietes attiecībām, nav homoseksuāļu un rasisma pret baltajiem kā vairumā pedovudas produktu.
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:December 26th, 2022 - 02:09 pm
(Link)
tas jā, starp sliktajiem/cilvēkiem bija pat viens ķīnietis. galvenā ļaunekle bija baltā sieviete ap 50.
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:December 26th, 2022 - 06:49 pm
(Link)
Tieši tas garums mani attur. Košas bildītes bez īpaša satura nevar skatīties neierobežotu laiku. Savulaik biju uz kaut kādu skati, kur rādīja Kremastera (https://en.wikipedia.org/wiki/The_Cremaster_Cycle) filmas un pēc zināma laika klusiņām notinos. Jo cik tad var.