|
[Jan. 10th, 2021|06:04 pm] |
|
|
|
Comments: |
es jau kādu laiku nepērku nekādas augu eļļas cepšanai, bet izmantoju vai nu sviestu vai cūku taukus (sanāk garšīgi, ļoti pa lēto un ērti)
vo vo, es pilnīgi jūtu, ka eļļai ir kautkāds sintētisks glumeklis pielikts. arī iešu uz sviestu.
saldajiem vai olām sviestu, gaļai un dārzeņiem cūku taukus. Manuprāt, nepamatoti piemirsts pārtikas produkts.
"Lēti"? Cilvēki (arī es) pērk to palmu eļļum, jo apmēram 3-4 reiz lētāk. Padalies plz ar infu, ja kaut kur ir lēts sviests/tauki.
man ir grūti spriest par pārtikas cenām LV, tās pilnīgi noteikti ir augstākas par PVN tiesu, bet mans novērojums 1 l vidējas rapšu eļļas izmaksā tik pat cik 3-4 200 g. paciņas ar visparastākajiem cūku taukiem. Veiktspējas ziņā tas pats vien iznāk, veselībai mazliet labāk un vismaz man garšo labāk.
sviestu es iepērku uz akcijām, jo to var puslīdz droši uzglabāt, bet tā kā neēdu maizi, tad sviests tik daudz nepatērējās, lai būtu milzīgs taupiņš, ja tā vietā ēstu margarīnu.
haha, es iemaniijos eest sviestu bez maizes un arii suns ir gatavs uz galvas staaveet, lai dabuutu savu dienishkjo sviesta shkjeeli
| From: | mapats |
Date: | January 11th, 2021 - 08:00 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ja uz ķimeņu siera uzsmērē tikpat daudz sviesta, cik biezs siera gabals, tad var nagus nokost cik garšīgi. | |