iokaste - [entries|archive|friends|userinfo]
iokaste

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 20th, 2017|11:22 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nesen satiku vienu meiču no vācijas un arī apvaicājos, kā tur viņiem iet ar migrantiem.
stailings esot šāds - strādāt nedrīkst, tad viņi veikalos sapērkas alkoholu un tusē bariņos uz ielām. būtībā - tiek nodzirdīti un degradēti, turēti celibātā. dēļ visa tā jaunai sievietei vakarpusē uz ielas ir ļoti stresaini.

tad es iedomāju tās šausmas, kas vidējam nēģerim jāpārdzīvo. viņam ģimene sametas naudu, uzsien kaklā žurku kauliņus veiksmei, pavada ar asarām acīs uz laimīgo zemi. kad viņš nokļūst tur pēc apgrūtinoša ceļa - neviens māju un mašīnu nedod, futbolu neaicina spēlēt. bet liek sēdēt drēgnās kojās kopā ar nogribējušamies, garlaikotiem, dezorentētiem un agresīviem čaļiem. vēl tās pretīgās stervas no palīdzības organizācijām piespiež uz seksu.
un kad beidzot saņem naudiņu (kur sanāk tikai lētajam dzereklītim), tad vienīgais, kas atliek ir lēnā garā nodzerties, dirnot uz ielas stūra. otra alternatīva ir gara, sarežģīta un procedūra, kuras beigās viņam (tuksneša lauvai, safīra zibenim zem laimīgās zvaigznes) būs iespēja piedalīties konkursā uz pazemojošu darbu par apkopēju, pamperu mainītāju vai ko tamlīdzīgu.
fak it! tad jau labāk ar čaļiem dzert un baltās dirsas biedēt.
linktekstils

Comments:
From:[info]santech
Date:June 20th, 2017 - 12:14 pm
(Link)
ja nepatīk, lai brauc atpakaļ uz dzimteni. tuksneša lauva, jopt.
[User Picture]
From:[info]sara
Date:June 20th, 2017 - 12:23 pm
(Link)
labais :))
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 20th, 2017 - 07:18 pm
(Link)
Cik sapratu no ''angry foreigner'' (Zviedrijā dzīvojošs jugoslāvu izcelsmes migrants tur) jūtūbē, tad vismaz tajā valstī daudzi vārās uz tādiem ''idle'' migrantiem un nehuja tur nav mērķis kādam palīdzēt vai izpestīt, ķem boļe, - integrēt. Tā vietā, lai palīdzētu valstīm/populācijām viņu mītnes zemēm vai tuvu pie to robežām, viņi speciāli importē dindu barus pie sevis, lai gan tas ir graujoši visai wellfare ekonomikai un jo īpaši citiem attiecīgās valsts dzīvotājam, bet daudzi uz tā uzpelnas, ieskaitot javroierēdņus un lokālos diegabikšus.

Dabiski, ka tevis aprakstītā situācija neveicinās ne integrēšanos, ne ko citu pozitīvu šajā sakarā. Laikam ir pietiekami liels kontingents (tie, kasa tuvāk 1%), kuriem pilnīgs po par situāciju valstī, ka tik ir izdevīgi dīli. Te tiešām gandrīz vairāk sanāk vainot rietumu kretīnus, nevis tos migrantus, kas protsa ņem, to ko viņiem dod. Mazliet gan no viņus puses arī redzama morālā puve, ja jauns cilvēks atstāj savu ģimeni savā ņeblogopolučnajā 'stānā', lai ietu slinki havot eloju piedāvātās haļavnās veltes un maucīgās sievietes, tā vietā, lai palīdzētu saviem tuvajiem, kas vēl ar vien atrodas kara zonās. Rietumu šeit nu galīgi nepalīdz ar savu politiku, protams.
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:June 20th, 2017 - 08:33 pm
(Link)
Ir jau dullās egoistes velkomistes, kurām beidzot ir iespēja sajusties nozīmīgām. Migrants tomēr ir lielāks par klaiņojošu kaķi, kas līdz šim bija fokusā.